Zobrazit přihlášovací formulář

ZELENÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm

Administrace

ZELENÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm

1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 149 Kč
Každá místnost si jeden zaslouží ! Můžete si dát do každého pokoje jeden, nebo mít v jedné místnosti hned několik. S tímto kobercem snadno změníte vzhled své domácnosti. Udělá radost vašim podlahám i chodidlům. Každé ráno na vás čeká, aby vaše nohy po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZELENÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm

1 099 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
Každá místnost si jeden zaslouží ! Můžete si dát do každého pokoje jeden, nebo mít v jedné místnosti hned několik. S tímto kobercem snadno změníte vzhled své domácnosti. Udělá radost vašim podlahám i chodidlům. Každé ráno na vás čeká, aby vaše nohy po ránu přivítal hřejivým dotykem. Řezané hrany vám umožní spojit několik koberců dohromady a vytvořit větší koberec – bez viditelných spojů. Odolný koberec z polypropylenu nepouští chlupy. Koberec vydrží opravdu dlouho, protože je odolný proti skvrnám a snadno se udržuje. Strojově tkaný koberec. Po rozbalení a roztažení koberce může trvat ještě 2 dny, než se vyrovná do správného tvaru. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

....................................................
Na výběr barvy:
modrá, tyrkys, zelená, béžová, žlutá. Informace o dostupnosti jednotlivých barev na dotaz.
....................................................
Užitečné informace: Pro větší bezpečí použijte protiskluzovou podložku, dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 2 protiskluzové podložky (67,5 x 200 cm, cena 99 Kč / kus, možno objednat s kobercem). V případě potřeby ji zkraťte nebo přeložte.
....................................................

Návod na údržbu:
Neprat. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně
vysávejte a otáčejte. Suché skvrny: odstraňte okamžitě pečlivým seškrabáním směrem ke středu skvrny. Mokré skvrny nevytírejte. Vysajte je papírovou utěrkou a zlehka otřete utěrkou a jemným saponátem. V případě potřeby využijte služeb profesionální čistírny koberců.Vždy používejte standardní nástavec, nikdy nepoužívejte rotační kartáč pro vysávání koberce.
....................................................

Materiál: 100% polypropylen
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 195 cm, šířka: 133 cm, tloušťka: 13 mm. Plocha: 2,59 m². Povrchová hustota: 2500 g/m². Hustota vlasu (g/m2): 1030 g/m². Tloušťka vlasu: 9 mm.

  • 22. 2. 2021, 19:25

  • Zobrazení

    322

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie