Zobrazit přihlášovací formulář

ARMANI Sí Passione 75 ml tělové mléko NOVINKA

Administrace

ARMANI Sí Passione 75 ml tělové mléko NOVINKA

220 Kč 489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Sí Passione parfémované tělové hydratační mléko - body lotion perfumed moisturizing 75 ml. Sí Passione je intenzivní nekompromisní vůně pro sebejistou ženu, která neváhá pojímat extrémní rozhodnutí... Ženu, která se nebojí říci ano. Sì Passione opakuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ARMANI Sí Passione 75 ml tělové mléko NOVINKA

220 Kč
  • Popis zboží
Sí Passione parfémované tělové hydratační mléko - body lotion perfumed moisturizing 75 ml.
Sí Passione je intenzivní nekompromisní vůně pro sebejistou ženu, která neváhá pojímat extrémní rozhodnutí... Ženu, která se nebojí říci ano.
Sì Passione opakuje známou vůni Sì (černorybízovou esenci Jungle Essence™), kombinuje ji však s jiskrnou a hravou hruškou. Vůně se otevírá žhnoucím kořeněným růžovým pepřem, který připomíná hotovou záplavu adrenalinu. Květinové srdce kompozice tluče s vášní díky růži, která se zde objevuje v moderním překladu a podobě čirých květinových lístků. Pak se objevuje návykový pudrový otočník a jasný, dokonale ženský jasmínový absolut, čili něžná avšak všemocná květina, která vyniká smyslností a intenzitou.
Sì Passione kombinuje intenzivní vanilku s květy růže, otočníku a jasmínu a vytváří smyslnou, ovocnou a květinovou vůni, od níž se odráží něha a zároveň síla ženskosti. V samotném srdci Sì Passione najdete cedrové dřevo a moderní ambrovo-dřevitý Orcanox™, který kompozici přidává vyspělost a charakter, odráží odvahu emocí a evokuje skutečno u vášeň.

Originál nové zboží 75 ml
  • 6. 11. 2020, 14:36

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

CACHAREL eden edp POUŽITÉ nyní 30 ml
CK Everyone toaletní voda unisex 100ml
Valentino Voce Viva Burberry Her vzorečky
Chloé Love Story a Nomade vzorečky
Calvin Klein Women edt a Ck One edt vzorečky

Kategorie