Zobrazit přihlášovací formulář

Pláťáky, rifle, tepláky GAP ZARA NEXT GUESS

Administrace

Pláťáky, rifle, tepláky GAP ZARA NEXT GUESS

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Kalhoty pro holčičku, prodej jednotlivě. 1. Růžové plátěné kalhoty GAP Nádherné jemně růžové letní pláťáky. Pružné, s elastanem. Jsou úzké - slimky. Světlounce růžové. V pase regulace. Zapínání na druk a zip. Na nohavicích ozdobný zřasený lem, dělá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pláťáky, rifle, tepláky GAP ZARA NEXT GUESS

220 Kč
  • Popis zboží
Kalhoty pro holčičku, prodej jednotlivě.

1. Růžové plátěné kalhoty GAP
Nádherné jemně růžové letní pláťáky. Pružné, s elastanem. Jsou úzké - slimky. Světlounce růžové. V pase regulace. Zapínání na druk a zip. Na nohavicích ozdobný zřasený lem, dělá velmi pěkný efekt. Stejný je na zadních kapsičkách. Značená velikost 5 let. Nošené krátce, vynikající stav, bez vad. Vhodné pro holčičku na léto. Velmi krásné a slušivé, skvěle sedí.
390 Kč sleva na 350 Kč

2. Světle růžové džíny ZARA
Nádherné světlounce růžové rifle ZARA. V pase regulace, zapínání na dva knoflíčky s kamínkem a zip. Značená velikost 4-5 / 110. Nošené, ve vynikajícím stavu, bez vad. Super rifle pro holčičku na jaro, léto i podzim.
399 Kč sleva 79 = 320 Kč

3. Fialové slim rifle NEXT
Krásné sytě fialové tenčí pružní slim rifle. V pase regulace. Značená velikost 5 let. Zapínání na knoflík a zip. Bavlna a 2% elastan. Kalhoty jsou krásně měkkoučké, tenčí materiál. Nošené, ve velmi dobrém stavu. (možná ušpiněné levé kolínko)
220 Kč

4. Růžové tepláky s kytkou GUESS
Nádherné luxusní růžové tepláky GUESS. Zdobené výraznou aplikací kytky pošitou flitry. Aplikace na přední nohavici a na zadečku. Počesané, teplejší typ. V pase do gumy, šňůrky jsou ozdobné. Značená velikost 5-6 let, dle délky odpovídá na 110. Vhodné pro holčičku. Nošené krátce, svátečně, velmi šetřené. Ve vynikajícím stavu, bez vad. Vhodné pro holčičku celoročně.
300 Kč
  • Značka

    GAP

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    1. Růžové pláťáky GAP: délka 63 cm, pas š.25cm (regulace)2. Růžové džíny ZARA: délka 62 cm, pas š.25cm (regulace)3. Fialové NEXT: délka 60 cm, pas š.26cm (regulace)4. Guess: délka 63 cm, vnitřní od rozkroku 47 cm, pas š.25cm (v klidu)

  • 15. 4. 2023, 15:01

  • Zobrazení

    270

  • Oblíbené

    0

Kategorie