Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská noční košile, nebo domácí šaty DANCE

Administrace

Dámská noční košile, nebo domácí šaty DANCE

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dámská noční košile, nebo domácí šaty s krátkým rukávem Dance s délkou mírně pod kolena (ale záleží samozřejmě na výšce postavy), mají kulatý výstřih a praktické kapsy. Na šatech je nápis " Let´s dance", obklopený ornamenty, jinak jsou šaty bez ozdob.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská noční košile, nebo domácí šaty DANCE

329 Kč
  • Popis zboží
Dámská noční košile, nebo domácí šaty s krátkým rukávem Dance s délkou mírně pod kolena (ale záleží samozřejmě na výšce postavy), mají kulatý výstřih a praktické kapsy. Na šatech je nápis " Let´s dance", obklopený ornamenty, jinak jsou šaty bez ozdob. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek.
Při nošení jako letní, nebo domácí šaty lze kombinovat např. s tříčtvrtečními bavlněnými legínami. Ušijeme Vám je v jakékoliv velikosti, i takové míry, které nemáme ve standartní nabídce. Stačí poslat Vaše míry. Aktuálně v 16 barvách.

krátké rukávy
nadměrná velikost
Vyrobeno ve velikostech 1XL, 2XL, 3XL, 4XL. Míry na přiložené fotografii.
Do objednávek mi prosím pište výhradně PÍSMENKOVÉ VELIKOSTI podle tabulky s mírami na přiloženém fotu. Prosím, připište i telefonní číslo. Kdyby bylo třeba něco vyjasnit, zavolám Vám. Urychlí se tak tím vyřízení Vaší objednávky.

Postupně budou některé varianty vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu. Stačí si tam napsat do bílého políčka vpravo slovo DANCE a e-shop Vám košili ukáže. Nechcete-li se dívat do e-shopu, napište mi dotaz. Objednávat můžete zde, nebo v shopu. Uděláte-li svou objednávku tam, najdete v balíčku malý dárek.
E-shop Vám nabídne větší sortiment zboží, než mám zde na MMB.

Pokyny pro údržbu:

- 50% bavlna, 45% polyester, 5% elasten
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
- nečistit chemicky
  • 27. 11. 2019, 11:54

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie