Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Sprcha pro psy a kočky Pet Bathing Tool @@@

Administrace

@@@ Sprcha pro psy a kočky Pet Bathing Tool @@@

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Ruční masáž pro domácí zvířata. Dopřejte domácímu mazlíčkovi příjemnou sprchu a masáž v jednom. Tuto speciální sprchu lze připojit k zahradnímu přívodu vody nebo ke sprchové baterii a můžete začít s mytím. Hadice je dostatečně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Sprcha pro psy a kočky Pet Bathing Tool @@@

219 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Ruční masáž pro domácí zvířata.

Dopřejte domácímu mazlíčkovi příjemnou sprchu a masáž v jednom. Tuto speciální sprchu lze připojit k zahradnímu přívodu vody nebo ke sprchové baterii a můžete začít s mytím. Hadice je dostatečně dlouhá a na jejím konci se nachází masážní kartáč s páskem, který si můžete pohodlně připnout na ruku. Součástí balení jsou dvě koncovky k připojení na vodu. Sprchu lze použít nejen v koupelně ale i v exteriéru, například na zahradě. Použijte redukci se závěrem, kterou našroubujte přímo na přívod vody (na venkovní kohout nebo na sprchovou baterii s vnějším závitem), nebo nástavec s řetízkem, který se nasadí na přívod vody a zajistí se řetízkem kolem kohoutu. Na redukci nacvakněte druhou část rychlospojky, která je připevněna k hadici sprchy. Poté pusťte vodu a kolečkem zapněte/vypněte přívod vody do rukojeti.

Barva : modrá. Materiál : plast a silikon. Délka hadice : cca 229 cm. Pásek pro připnutí na ruku. Vhodné pro psy, kočky i jiná zvířata. Vhodné do interiéru i exteriéru. Údržba : nechte vyschnout a uložte na tmavé místo, používejte pouze díly přiložené v balení, nenechávejte dlouho pod tlakem vody a na přímém slunci. Obsah balení : 1x sprcha s masáži, 1x nástavec na přívod vody a 1x rychlospojka s redukcí. Baleno v krabici.
  • 4. 10. 2020, 21:07

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie