Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Movie 70837 Třpytkolesklé lázně

Administrace

LEGO Movie 70837 Třpytkolesklé lázně

980 Kč 1 990 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Se sadou 70837 Třpytkolesklé lázně si mohou děti hrát s Vybledlou Hustěnkou, LEGO® kosmonautem Bennym a dalšími barevnými postavami z filmu LEGO PŘÍBĚH 2! Tato sada s lázněmi je plná překvapení a jistě zaujme dětskou představivost. Obsahuje otáčivou zeď…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Movie 70837 Třpytkolesklé lázně

980 Kč
Koupit
Se sadou 70837 Třpytkolesklé lázně si mohou děti hrát s Vybledlou Hustěnkou, LEGO® kosmonautem Bennym a dalšími barevnými postavami z filmu LEGO PŘÍBĚH 2! Tato sada s lázněmi je plná překvapení a jistě zaujme dětskou představivost. Obsahuje otáčivou zeď ovládanou pákou, která umožní Baltazarovi proměnit se na vampíra, a vířivku s funkcí padacích dveří. Fanoušci filmu LEGO PŘÍBĚH 2 si zamilují přehrávání oblíbených scén se 2 minifigurkami, minifigurkou-panenkou a 5 figurkami z kostek, včetně LEGO UniKitty jako KlídeKitty, ale také včetně masážního stolu a herních doplňků.

Tato LEGO® sada obsahuje 8 postav z filmu LEGO PŘÍBĚH 2: Minifigurky Bennyho a Vybledlé Hustěnky, minipanenku-figurku Baltazara, a k tomu navíc LEGO figurky UniKitty jako KlídeKitty, Plameníny, Osmy, Archiméda a vampíra Baltazara.
Třpytkolesklé lázně obsahují klenutý vchod, sestavitelné reproduktory, otáčivou zeď ovládanou pákou, která Baltazarovi umožní proměnit se na vampíra, vířivku s otevíracím poklopem a funkcí padacích dveří, sestavitelný dřez, 2 odnímatelné stoly, 6 lahviček s lektvary z kostek a různé prvky včetně ručníku, čajové konvičky, šálku, servírovacího podnosu a průhledných křišťálových ozdob.
Obsahuje také skládací masážní stůl.
Figurka Plameníny obsahuje nastavitelná křídla a ocas.
Minifigurky, minipanenka-figurka a figurky z kostek v této sadě představují novinky pro květen 2019 a minifigurka Vybledlé Hustěnky má modrorůžové vlasy, zatímco figurka UniKitty jako KlídeKitty má nový výraz ve tváři.
Děti si zamilují přehrávání zábavných scén z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2 s touto populární sadou.
Lázně z LEGO® PŘÍBĚHU 2 měří přes 14 cm na výšku, 31 cm na šířku a 12 cm do hloubky.
  • 9. 4. 2024, 20:49

  • Zobrazení

    441

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky
LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown

Kategorie