Zobrazit přihlášovací formulář

Britax Römer Kidfix SICT, 4-12 let, 15-36 kg

Administrace

Britax Römer Kidfix SICT, 4-12 let, 15-36 kg

1 499 Kč 1 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dětská autosedačka Britax Römer Kidfix SICT pro děti od 4 - 12 let, 15-36 kg.Velice bezpečná - k pevnému připojení se systémem isofix + speciální boční ochrana! Používaná asi 6 let v 1 voze (nekuřáckém), nebouraná. PC: 5.500,- Kč. Špičková ochrana…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Britax Römer Kidfix SICT, 4-12 let, 15-36 kg

1 499 Kč
  • Popis zboží
Dětská autosedačka Britax Römer Kidfix SICT pro děti od 4 - 12 let, 15-36 kg.Velice bezpečná - k pevnému připojení se systémem isofix + speciální boční ochrana! Používaná asi 6 let v 1 voze (nekuřáckém), nebouraná. PC: 5.500,- Kč.

Špičková ochrana proti bočnímu nárazu
KIDFIX SL SICT je autosedačka s oporou zad, která nabízí výjimečnou úroveň ochrany dítěte od hlavy ke kyčlím i v případě bočního nárazu díky technologii SICT a hluboce polstrovaným, měkkým bočnicím. Byla navržena proto, aby zajistila bezpečí a pohodlí dětí na cestách.

Snadná instalace a pohodlí
KIDFIX SL SICT se snadno instaluje pomocí kotevních bodů ISOFIX vozidla a zůstává připevněna i poté, co dítě z auta vyjmete. Díky měkkým západkám, které se individuálně připojí, je nalezení a připojení kotevních bodů mnohem snazší. Vodítka bezpečnostního pásu se automaticky přizpůsobí, když změníte výšku hlavové opěrky a garantují, že bezpečnostní pás je ve správné poloze, vhodné pro vaše dítě. Jak vaše dítě roste a jeho ramena se stávají širší, opěradlo ve tvaru V se přizpůsobí a zajistí pohodlí po celou dobu.

Snadno nastavitelná ergonomická opěrka hlavy
Naše opěrka hlavy je určena pro správné připoutání starších dětí v autosedačce pomocí 3bodového bezpečnostního pásu. Opěrku hlavy lze snadno nastavit do správné polohy, těsně nad rameny vašeho dítěte, a to jednou rukou, i když dítě sedí v sedačce. Navíc je opěrka hlavy navržena ergonomicky, aby chránila hlavu dítěte i během spánku.

Odnímatelný potah
Na cestách se může stát ledacos – pití se může vylít a dítě může dostat nevolnost z pohybu. Právě proto jsme navrhli potah na sedačku, který je pratelný a snadno odnímatelný, abyste mohli problém rychle vyřešit a vrátit se na cestu.
  • 29. 12. 2019, 18:07

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie