Zobrazit přihlášovací formulář

Knížka Robert L. Stevenson, Poklad na ostrově

Administrace

Knížka Robert L. Stevenson, Poklad na ostrově

Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nabízím zdarma k objednávce knihu Poklad na ostrově od Roberta L. Stevensona, s nádhernými ilustracemi Georgese Rouxe. Z anglického originálu Treasure Island přeložila Hana Šnajdrová. Tak tuto knihu musí znát snad každý. Vzniklo mnoho zpracování. Kniha…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Knížka Robert L. Stevenson, Poklad na ostrově

Požádat
Nabízím zdarma k objednávce knihu Poklad na ostrově od Roberta L. Stevensona, s nádhernými ilustracemi Georgese Rouxe. Z anglického originálu Treasure Island přeložila Hana Šnajdrová.

Tak tuto knihu musí znát snad každý. Vzniklo mnoho zpracování. Kniha pojednává o chlapci, který se přidá k posádce hledající poklad.

Hlavní hrdina, chlapec Jim Hawkins, vypráví svůj příběh cesty za pokladem na ostrově v jižních mořích. V hostinci jeho rodičů záhadně umírá starý bukanýr Bill Bones. Mapa ostrova, kterou Jim objeví mezi jeho věcmi, přesně zaznamenává polohu pokladu slavného pirátského kapitána Flinta. O plánek se začne velmi zajímat šlechtic Trelawney a lékař (a zároveň smírčí soudce) Livesey, nakonec oba muži zorganizují námořní plavbu, které se Jim zúčastní jako steward a plavčík...

Vydalo nakl. Albatros, 1989. Stran 200. Měkká vazba, lepená, některé stránky jsou v hřbetu uvolněné, jdou jednoduše přilepit. Proto nabízím zdarma a k objednávce jen kvůli doručení.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry

    20 x 14,8 cm

  • 23. 4. 2024, 9:11

  • Zobrazení

    701

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Autorský velký obrázek na plátně - KOČKA

Kategorie