Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha Jan Neruda, Malostranské povídky

Administrace

Kniha Jan Neruda, Malostranské povídky

60 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nabízím knížku Malostranské povídky od Jana Nerudy. Povídky malostranské čtenáři přibližují osobitý svět Malé Strany devatenáctého století plný tragických, ale i romantických či komických osudů obyvatel této čtvrti. Třináct příběhů, silně ovlivněných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha Jan Neruda, Malostranské povídky

60 Kč
Koupit
Nabízím knížku Malostranské povídky od Jana Nerudy.
Povídky malostranské čtenáři přibližují osobitý svět Malé Strany devatenáctého století plný tragických, ale i romantických či komických osudů obyvatel této čtvrti. Třináct příběhů, silně ovlivněných zážitky z autorova dětství a dospívání, původně vycházelo v různých časopisech. Ke knižnímu vydání došlo až deset let po publikaci první povídky. Sbírka ukazuje s neobvyklým odstupem a ironií mikrosvět pod Hradem, zároveň zachovává reálný obraz pražských lidiček a jejich prostředí. Tímto dílem se Jan Neruda nesmazatelně zapsal mezi nejlepší prozaiky celé české literární historie.

Nakl. B. Kočí, 1925. Stran 224. Měkká vazba, jednotlivé složky nesvázané ani nelepené, obálka ve špatném stavu, na krajích potrhaná.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry

    19,5 x 13,5 cm

  • 24. 4. 2024, 10:52

  • Zobrazení

    960

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kniha, drama Ján Solovič - Dve komédie
Kniha, knížka Donát Šajner - Minulý čas

Kategorie