Zobrazit přihlášovací formulář

Sada péče obličej Love Nature s čajovníkem

Administrace

Sada péče obličej Love Nature s čajovníkem

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nové, nepoužité... Čisticí gel na obličej s čajovníkem Love Nature - složení s esenciálním olejem z čajovníku efektivně čistí mastnou pleť. Odstraňuje nečistoty, make-up a přebytečný maz a pomáhá preventivně bránit vzniku pupínků bez nadměrného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada péče obličej Love Nature s čajovníkem

200 Kč
  • Popis zboží
Nové, nepoužité...

Čisticí gel na obličej s čajovníkem Love Nature - složení s esenciálním olejem z čajovníku efektivně čistí mastnou pleť. Odstraňuje nečistoty, make-up a přebytečný maz a pomáhá preventivně bránit vzniku pupínků bez nadměrného vysoušení.

Pleťová voda s čajovníkem Love Nature - efektivní stahující toner pomáhá uzavřít póry a zmatnit pleť. Připraví pleť na aplikaci pleťového mléka.

Pleťové mléko s čajovníkem Love Nature - vyrovnávající pleťové mléko s esenciálním olejem z čajovníku má lehké složení, snadno se vstřebává a poskytuje tu pravou míru hydratace mastné pleti.

Čisticí olej z čajovníku Love Nature - účinná receptura s koncentrovaným olejem z čajovníku Oriflame pomáhá přirozeně hojit problematickou a aknetickou pokožku. Aplikujte přímo na postižená místa. 
  • 11. 9. 2019, 9:27

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie