Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská noční košile, nebo šaty

Administrace

Dámská noční košile, nebo šaty

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 66 Kč
Dámská noční košile s krátkým rukávem Fiala. Velice ženská noční košilka má rukávy z průsvitné látky a ve výstřihu je zdobená krajkou s mašličkou. Košilka má mírně asymetrický střih, ve spodní části s rozparkem, který je ozdoben pruhem průsvitné látky se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská noční košile, nebo šaty

369 Kč
Prodávající nezasílá do zahraničí.
  • Popis zboží
Dámská noční košile s krátkým rukávem Fiala. Velice ženská noční košilka má rukávy z průsvitné látky a ve výstřihu je zdobená krajkou s mašličkou. Košilka má mírně asymetrický střih, ve spodní části s rozparkem, který je ozdoben pruhem průsvitné látky se zakončením mašličkou v rozparku. Košilka je tak opticky prodloužená, působí velice elegantně a decentně. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek.

Viskoza, ze které je většina košilky vyrobená (je to ta tmavší část), připomíná na dotek bavlnu. Jen je pružnější, neboť je do ní přidáno nepatrné množství elastanu, který zaručuje pružnost, ale i větší odolnost a životnost látky, ale také snadné vytvarování podle postavy. Látka je na dotek hebká, hladká a měkká. Krajka je mírně pružná a na dotek opět heboučká. Není třeba se bát, že by byl materiál na těle nepříjemný. Košilka se dá nosit i jako šaty.

Základem pro výrobu viskozy je celuloza vyrobená ze dřeva. V Evropě se používá bukové, v Asii smrkové a eukalyptové dřevo. Výsledkem je pružná dobře splívající látka připomínající bavlnu - trikovinu - mako, která je odolnější i proti žmolkování a oděvy z ní vypadají déle jako nové, než jak je tomu u bavlny ap.

Košilka - šaty se vyrábí velikostech M (38) - XL (42).

Postupně budou některé varianty vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v mém e-shopu, když si tam zadáte vpravo do bílého políčka s lupou slovo FIALKA a kliknete na lupu, nebo enter. E-shop Vám košili vyhledá a ukáže, které velikosti jsou ještě k dispozici. Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi sem dotaz. Objednávat můžet zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li svou objednávku tam, najdet v balíčku malý dárek.

Míry a pokyny pro údržbu najdete na přiložené fotografii
  • 8. 8. 2019, 10:46

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁMSKÉ I DÍVČÍ PYŽAMO ŠORTKY TÍLKO BAVLNA
Dámské vánoční pyžamo dlouhé SOB
Dámské pyžamo šortky ramínka STRAWBERRY
Dámský župan krátký s kapucí ZEBRA
Dámské pyžamo dlouhé s pandou GOOD VIBES - panda

Kategorie