Zobrazit přihlášovací formulář

Aktovka do školy

Administrace

Aktovka do školy

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Velmi zachovalá aktovka do školy Star Wars. Pro 1. a 2. třídu. Otlučené zipy, sem tam drblá, ale nic co by za to stálo. Opravdu ve velmi dobrém stavu. Nošena dva roky. Anatomicky tvarovaná, polstrovaná záda, reflexní prvky, pevné dno s nožičkami. Aktovka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aktovka do školy

499 Kč
  • Popis zboží
Velmi zachovalá aktovka do školy Star Wars. Pro 1. a 2. třídu. Otlučené zipy, sem tam drblá, ale nic co by za to stálo. Opravdu ve velmi dobrém stavu. Nošena dva roky. Anatomicky tvarovaná, polstrovaná záda, reflexní prvky, pevné dno s nožičkami. Aktovka se dá celá rozložit a krásně vymýt a vyčistit, když je potřeba. Jediné, co syn zničil je držák na pití. Byl ze síťky a ta se časem protrhala. Nechali jsme u švadleny opravit a nahradila ji pružnou látkou. Vypadá to jako když ji takhle vyrobili. PC 2200. Když bude zájem, přidám za stovku k tomu penál.

Školní aktovka z nové kolekce Star Wars se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, ergonomický s anatomickým tvarováním, hlavní komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru - má dva oddíly, dvě prostorné boční kapsy - jedna na zip a jedna se síťkou na láhev s pitím, přední kapsa na zip, zesílené, nepromokavé dno, polstrovaný prodyšným materiálem, nastavitelné ramenní popruhy, hmotnost učebnic a sešitů rozložena rovnoměrně, pogumované držadlo, voděodolný, extrémně odolný materiál, snadná údržba. Rozměry: cca 35 x 27 x 16 cm. Hmotnost: 1000 g. Vhodná pro I. stupeň ZŠ.
  • 30. 8. 2019, 23:41

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Balík na kluka vel. 104
104
NEXT, GEORGE, F@F

Balík na kluka vel. 104

Krásné společenské šaty Ever Pretty
Balík na kluka vel. 104
104
NEXT, GEORGE, F@F

Balík na kluka vel. 104

Krásné společenské šaty Ever Pretty

Kategorie