Zobrazit přihlášovací formulář

Venkovní, nepromokavý vysoký pod sedák / kostka

Administrace

Venkovní, nepromokavý vysoký pod sedák / kostka

490 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Praktický, venkovní i vnitřní, voděodolný vysoký podsedák / kostka, kterému nevadí déšť ani zima / sníh. Sedáky máme již několik let osobně vyzkoušené v přírodě i na terase, i v drsnějších podmínkách a jsou bez úhony. Sedáky jsou lehounké, vyšší a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Venkovní, nepromokavý vysoký pod sedák / kostka

490 Kč
Koupit
Praktický, venkovní i vnitřní, voděodolný vysoký podsedák / kostka, kterému nevadí déšť ani zima / sníh. Sedáky máme již několik let osobně vyzkoušené v přírodě i na terase, i v drsnějších podmínkách a jsou bez úhony.
Sedáky jsou lehounké, vyšší a hutnější, proto jsou výborné nejen pro pobyt v přírodě, kde nepromoknou a jsou výš od země, tak člověk neprostydne, ale hlavně na zahradničení a jako zdravotní pomůcka - molitan se neprotlačí při kleku a v sedu se z něj lépe vstává :)

Barvy sedáků podle vzorníku (poslední foto), aktuální počet skladem radši na dotaz, máme ještě prodej i jinde. Jiné barvy najdete v jednotlivých inzerátech. Vzory s designem jsou dražší.

Materiál:
Tyto kostky mají vrchní snímatelný povlak na suchý zip a vnitřní náplň deskový molitan je tužší a kvalitnější konzistence.
Povlak je velmi kvalitní, silný materiál o gramáži 400g, 100% polyester, s úpravou proti ušpinění, otěru a vodnímu sloupci až do 3420 cm. Z rubu s pogumovanou vrstvou.

Čištění:
Vnější povlak nelze prát, čistí je buď nasucho jemným kartáčkem nebo lehce navlhčeným hadříkem.

Rozměr: 40 x 40 x 10 cm.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 2. 4. 2024, 9:13

  • Zobrazení

    2 235

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

TLUSTICE CRASSULA OVATA sukulent pokojová rostlina

Kategorie