Zobrazit přihlášovací formulář

Kousátko pro přední zoubky 4m+ - TOMMEE TIPPEE

Administrace

Kousátko pro přední zoubky 4m+ - TOMMEE TIPPEE

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 54 Kč
Kousátko pro přední zoubky C2N v růžové barvě od značky TOMMEE TIPPEE. Minimálně používané, spíš jen jako hračka do ruky. V KRÁSNÉM STAVU. PC: 159 Kč. POPIS PRODUKTU: Kousátko navržené pro úlevu bolavým dásním dítěte při prořezávání zoubků. Kousátko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 8. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kousátko pro přední zoubky 4m+ - TOMMEE TIPPEE

39 Kč
  • Popis zboží
Kousátko pro přední zoubky C2N v růžové barvě od značky TOMMEE TIPPEE. Minimálně používané, spíš jen jako hračka do ruky. V KRÁSNÉM STAVU. PC: 159 Kč.


POPIS PRODUKTU:
Kousátko navržené pro úlevu bolavým dásním dítěte při prořezávání zoubků. Kousátko pro druhé stádium prořezávání předních zoubků je vhodné od 4 měsíců dítěte. Textura na povrchu kousátka jemně masíruje citlivé dásně. Vodou naplněná část může být ochlazován v chladničce pro zklidnění bolavých dásní. Kousátko zároveň umožňuje přesnou aplikaci znecitlivující gelu pro úlevu bolavým dásním. Neobsahuje bisfenol.Hryzačka navržena pro úlevu bolavým dásním dítěte při prořezávání předních zoubků. Kousátko pro druhé stádium prořezávání předních zoubků je vhodná od 4. měsíce. Textura na povrchu kousátka jemně masíruje citlivé dásně. Vodou naplněná část může být ochlazován v chladničce na zklidnění bolavých dásní. Kousátko zároveň umožňuje přesnou aplikaci znecitlivující gelu pro úlevu bolavým dásním. Neobsahuje bisfenol.


JUKNĚTE NA CELÉ INZERTNÍ FOTOALBUM, TŘEBA VÁS NĚCO ZAUJME :). PŘI ODBĚRU NAD 1.000 KČ POSKYTNU POŠTOVNÉ ZDARMA.
  • 22. 11. 2019, 7:48

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Leporela pro panenku SPECU – IKEA
Knížka – Náš Krakonoš
Sandálky / bačkůrky Super-fit vel. 26

Kategorie