Zobrazit přihlášovací formulář

Originální školní batoh TOPGAL s hologramem

Administrace

Originální školní batoh TOPGAL s hologramem

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 120 Kč
Nadčasový dvoukomorový batoh pro školáky s jedinečným motivem, z limitované edice, s hologramem - pracující motor, ozubená kola a písty. I vnitřek originální - s miniobrázky, viz foto. Vhodný pro kluky a holčičky, co nemusí růžovou :) Ergonomicky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 5. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Originální školní batoh TOPGAL s hologramem

99 Kč
  • Popis zboží
Nadčasový dvoukomorový batoh pro školáky s jedinečným motivem, z limitované edice, s hologramem - pracující motor, ozubená kola a písty. I vnitřek originální - s miniobrázky, viz foto.
Vhodný pro kluky a holčičky, co nemusí růžovou :)

Ergonomicky tvarovaný zádový systém s polstrováním a vyjímatelným hliníkovým rámem společně s délkově nastavitelnými ramenními popruhy zajistí pohodlné a bezpečné používání tohoto batohu.
Obě komory tohoto batohu jsou velmi prostorné a pohodlně se do nich vejdou desky, sešity a všechny ostatní školní pomůcky. V přední komoře je praktická kapsa ze síťoviny. Na čelní straně batohu je jedna velká kapsa uvnitř s organizérem a jednoduchou karabinou na klíče. Tato kapsa je vhodná na uložení krabičky na svačinu nebo školního penálu.
Stěžejním motivem tohoto batohu je holografická maketa pracujícího motoru - běhající písty a otáčející se ozubené kolečko.
Na jedné straně batohu je menší elastická kapsa na 1l láhev s pitím. Druhá menší postranní kapsa obsahuje poutko s karabinou, na kterou je možné zavěsit pytlík na přezůvky, nebo si lze do kapsy uschovat jiné drobnosti.

Hmotnost: 0.98 kg
(bez příslušenství)
Rozměry: 41 x 19 x 28 cm
(výška x hloubka x šířka)
Nosnost: 7.00 kg
Nošený cca 2 školní roky na střídačku s dalším (syn střídal s dalším na kolečkách), stále pěkný, až na pár oděrek z běžného používání - viz fotky.
Nyní pečlivě vypraný. Včetně pláštěnky a síťovaného pytlíku.
PC 1700 Kč
Při koupi 3 a více kousků z mého alba platím poštovné já:)
  • 1. 9. 2022, 23:08

  • Zobrazení

    517

  • Oblíbené

    1

Kategorie