Zobrazit přihlášovací formulář

Sandále Keen Newsport H2

Administrace

Sandále Keen Newsport H2

199 Kč 1 480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Prodám loňské léto nošené trekové sandále značky Keen Newsport H2, vel. 31 (US 13, stélka 19,5 cm). Kupované nové. Barva tmavě modrá. Byla jsem s nimi moc spokojena, už je máme ve větší velikosti. Jsou vyprané v tekutém prostředku na funkční věci. Známky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sandále Keen Newsport H2

199 Kč
  • Popis zboží
Prodám loňské léto nošené trekové sandále značky Keen Newsport H2, vel. 31 (US 13, stélka 19,5 cm). Kupované nové. Barva tmavě modrá. Byla jsem s nimi moc spokojena, už je máme ve větší velikosti. Jsou vyprané v tekutém prostředku na funkční věci. Známky nošení pouze na vnitřních patách (prodřená látka) - na funkci boty nemá vliv - zohledněno v ceně. Podrážka i vše ostatní je 100%. Víc detailních fotek. PC: 1.480 Kč.
Popis od výrobce: Skvělé letní sandály KEEN Newport jako juniorská varianta oblíbeného modelu, který děti mohou nosit kamkoli. Jsou perfektní i do vody, díky pružnému šněrování se sandál snadno nazouvá i vyzouvá. Přidaný Velcro pásek umožňuje dokonale stáhnout botu k dětské noze. Uzavřená pata umožňuje pohyb i v náročnějším terénu. Díky těmto výhodám a pro děti nejpotřebnější patentované ochraně prstů se tento outdoorový hybridní sandál stal absolutním leadrem dětských sportovních sandálů.
-omyvatelný voděodolný svršek z popruhové tkaniny
- rychlé pevné stahování s nastavitelným páskem přes nárt
- podšívka z hydrofobní síťoviny
- gumová podrážka KEEN
  • Značka

    KEEN

  • Velikost

    31

  • 9. 8. 2019, 8:26

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie