Zobrazit přihlášovací formulář

Kotníkové trekové boty s membránou

Administrace

Kotníkové trekové boty s membránou

599 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Prodám kotníkové zavazovací boty Adidas AX2 MID CP K s climaproof membránou. Vel. 32 (stélka 21 cm). Po jednom dítěti, kupované nové. Jsou v super stavu, jedinou vadou jsou povrchově okopnuté špičky na pár místech. Je to opravdu jenom ta černá povrchová…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kotníkové trekové boty s membránou

599 Kč
  • Popis zboží
Prodám kotníkové zavazovací boty Adidas AX2 MID CP K s climaproof membránou. Vel. 32 (stélka 21 cm). Po jednom dítěti, kupované nové. Jsou v super stavu, jedinou vadou jsou povrchově okopnuté špičky na pár místech. Je to opravdu jenom ta černá povrchová barva. Jsou vyprané v tekutém prostředku na funkční materiály. Barevně vhodné pro holku i kluka. Pravidelně impregnované. PC: 1.499 Kč.
Popis od výrobce: Tato dětská outdoorová obuv adidas AX2 MID CP K nabídne malým turistům sucho i pohodlí. Dostala membránu CLIMAPROOF®, prodyšnou podšívku ze síťoviny a má středně vysoký svršek pro lepší stabilitu a zpevnění. Podešev TRAXION™ přilne i ke kamenitým trailům. Membrána s technologií CLIMAPROOF®, která udržuje teplo a zároveň odvádí vlhkost od chodidla.
  • 21. 8. 2019, 8:12

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie