Zobrazit přihlášovací formulář

Tyrkys závěsná lampa / lustr alá cirkusové šapitó

Administrace

Tyrkys závěsná lampa / lustr alá cirkusové šapitó

549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... chtěli byste mít doma vlastní zářící cirkusový stan? Tato závěsná lampa je vyrobená z recyklovaného plastu a její obal lze znovu použít jako omalovánky. Je testována podle nejpřísnějších bezpečnostních norem na světě. Poskytuje dobré celkové osvětlení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tyrkys závěsná lampa / lustr alá cirkusové šapitó

549 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... chtěli byste mít doma vlastní zářící cirkusový stan? Tato závěsná lampa je vyrobená z recyklovaného plastu a její obal lze znovu použít jako omalovánky. Je testována podle nejpřísnějších bezpečnostních norem na světě. Poskytuje dobré celkové osvětlení. Výrobek byl testován a schválen k používání dětmi. Snadná údržba, stačí lampu očistit od prachu hadříkem či prachovkou. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
..........................................
Myšlenky návrháře:
Moc rádi navrhujeme věci pro děti. Vidí věci jinak než my dospělí – a také si k nim vytvářejí jiné vztahy. Během navrhování této závěsné lampy jsme se inspirovali starými cirkusovými stany. Stínidlo je z recyklovaného plastu a dekorace můžete sundat, až Vaše dítě povyroste – takže je udržitelná ve více ohledech. Věříme, že Vám pomůže vytvořit útulnou, spokojenou atmosféru, ale hlavně že Vaše dítě bude mít pocit „Tohle je moje lampa! Jen a jen moje“ .“
..........................................
Užitečné informace:
Používejte pouze žárovky LED s max. 13 W. Nepoužívejte žárovky s vyšším než doporučeným výkonem, protože by mohlo dojít k přehřátí. Ozdoby na kabelu můžete sundat a lampu tak přizpůsobíte starším dětem. Děti jsou mimořádně citlivé, ale není třeba se ničeho bát. Tento výrobek neobsahuje žádné chemikálie, které by mohly ohrozit zdraví Vašeho dítěte. Toto svítidlo má nízké napětí a nemá žádné ostré okraje, malé součástky, horké povrchy, otvory ani háčky. Toto svítidlo má nízké napětí a nemá žádné ostré okraje, malé součástky, horké povrchy, otvory ani háčky. Tento výrobek byste měli nainstalovat na místo, kde na něj vaše dítě nedosáhne. Doporučujeme výšku alespoň 1,5 metru nad zemí.
.........................
Materiál: PET plast, polypropylen
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Max.: 13 W. Průměr: 37 cm. Min. výška: 0,5 m. Max. výška: 4 m. Délka kabelu: 1,8 m.

  • 19. 1. 2021, 8:22

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské bílé unisex křeslo, motiv dinosaurus

Kategorie