Zobrazit přihlášovací formulář

Modrý & Bílý pruhovaný koberec 80x160 cm

Administrace

Modrý & Bílý pruhovaný koberec 80x160 cm

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
...odolný koberec vyrobený ze 100% udržitelně pěstované bavlny se vzorem natištěným technikou, která spotřebuje méně vody než běžné postupy. Šetrný k životnímu prostředí – a příjemný na dotek. Ze 100% udržitelně pěstované bavlny – přírodního a odolného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modrý & Bílý pruhovaný koberec 80x160 cm

699 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
...odolný koberec vyrobený ze 100% udržitelně pěstované bavlny se vzorem natištěným technikou, která spotřebuje méně vody než běžné postupy. Šetrný k životnímu prostředí – a příjemný na dotek. Ze 100% udržitelně pěstované bavlny – přírodního a odolného materiálu. Koberec tlumí zvuk, je příjemný na dotek a udělá radost velkým i malým nožičkám. Dětská hra často zanechá následky – a to i na kobercích. Tento koberec je snadné udržovat v dobrém stavu. Je vyrobený z odolných přírodních bavlněných vláken, které zvládnou hry i rošťárny. Víme, že děti jsou mimořádně citlivé a proto tento výrobek prošel testy, které potvrdily, že neobsahuje žádné látky, které by dětem mohly ublížit. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.....................................................

Užitečné informace:
Pro větší bezpečí a pohodlí použijte protiskluzovou podložku; dává se pod celý koberec. Pro tento koberec budete potřebovat 1 protiskluz. podložku (165×235 cm, možno upravit nůžkami), cena 199 Kč. Lze objednat zároveň s kobercem.
.....................................................

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní.Nebělit. Nesušte v sušičce. Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky. Mokrý natáhněte do daného tvaru.

.....................................................

Materiál:
100% bavlna
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Délka: 160 cm, šířka: 80 cm, plocha: 1,28 m²

  • 22. 6. 2021, 17:14

  • Zobrazení

    307

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie