Zobrazit přihlášovací formulář

Bavlněné pánské triko/tričko Adidas Climalite bílé

Administrace

Bavlněné pánské triko/tričko Adidas Climalite bílé

229 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Super stav, Adidas Climalite Cotton, 70% bavlna + 30% polyester, technologie Climalite, uvedená velikost M , délka 69cm, zadní díl 74cm, průramky 53cm, barva bílá.. CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bavlněné pánské triko/tričko Adidas Climalite bílé

229 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, Adidas Climalite Cotton, 70% bavlna + 30% polyester, technologie Climalite, uvedená velikost M , délka 69cm, zadní díl 74cm, průramky 53cm, barva bílá..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
ClimaLite Cotton je materiál Adidas pro optimální klima vyrobený z bavlny.
Adidas ClimaLite je materiál pro optimální regulaci vlhkosti. ClimaLite cotton se skládá z bavlny, což zajišťuje navíc příjemný pocit. Cílem je udržet optimální klima pod oděvem při jakékoliv aktivitě.
  • 25. 3. 2024, 17:21

  • Zobrazení

    484

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Pánské zimní lyžařské kalhoty FIREFLY Antonio
Pánské lyžařské / SNB kalhoty VITTORIO ROSSI 10000
Zimní pánské lyžařské / SNB kalhoty Icepeak Polt
Zimní pánské SNB/lyžařské kalhoty PEAK PERFORMANCE

Kategorie