Zobrazit přihlášovací formulář

FIALOVÁ otočná židle / i jiné barvy

Administrace

FIALOVÁ otočná židle / i jiné barvy

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 129 Kč
... díky vysoce kvalitní husté pěně bude židle pohodlná po mnoho let. Díky nastavitelné výšce židle můžete sedět pohodlně. Bezpečnostní kolečka jsou opatřena brzdou citlivou na tlak, díky které zůstane židle na svém místě, když si stoupnete. A jakmile si…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FIALOVÁ otočná židle / i jiné barvy

1 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... díky vysoce kvalitní husté pěně bude židle pohodlná po mnoho let. Díky nastavitelné výšce židle můžete sedět pohodlně. Bezpečnostní kolečka jsou opatřena brzdou citlivou na tlak, díky které zůstane židle na svém místě, když si stoupnete. A jakmile si sednete, zase se automaticky uvolní. U otočné židle jsme chtěli zkombinovat funkci, ergonomii a hezký vzhled. Spousta lidí má pracovnu v obývacím pokoji nebo v hale, a tak jsme si usmysleli, že navrhneme pohodlnou židli, která by splynula se zařízením domácnosti. Zvolili jsme jednoduchý a vzdušný tvar a přidali jsme vlastnosti, které potřebuje každá kvalitní pracovní židle. Úchyt na opěrce usnadňuje přesouvání židle. Skvěle se hodí do každé místnosti v domácnosti. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

**********************************************

Užitečné informace: Tato kancelářská židle je testována a splňuje požadavky na použití v domácnosti na odolnost a bezpečnost, je v souladu s následujícími standardy: EN 12520 a EN 1022.

**********************************************

Lze doplnit chráničem podlahy, viz doplňující foto.

**********************************************

BARVY NA VÝBĚR: tmavě modrá, černá, fialová, žlutá - barvy se sezónně mohou měnit, přesné informace o dostupnosti na dotaz.

**********************************************

Návod na údržbu židle: Rám: Otírejte jemným mýdlovým roztokem. Osušte čistou textilií. Nesnímatelný potah: Menší skvrny lze odstranit čisticím přípravkem na textil nebo houbičkou namočenou ve vodě či v jemném mýdlovém roztoku.

**********************************************
Materiál: ocel, epoxidový práškový lak. Výplň opěradla/ Výplň sedáku: polyuretanová pěna 35kg/m3. Sedák a opěradlo: Tvarovaná eukalyptová překližka. Textil: 100% polyester
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Testováno pro: 110 kg. Šířka: 68 cm. Hloubka: 68 cm. Max. výška: 94 cm. Šířka sedáku: 49 cm. Hloubka sedáku: 43 cm. Min. výška sedáku: 46 cm. Max. výška sedáku: 58 cm.

  • 2. 1. 2021, 0:11

  • Zobrazení

    146

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let
BÍLÉ papuče / pantofle, vel. 40 - 43
SADA: NEREZ PŘÍBORY - 24 ks

Kategorie