Zobrazit přihlášovací formulář

Hodinky Bentime 005-YP16693-02

Administrace

Hodinky Bentime 005-YP16693-02

700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Hodinky z dílny značky Bentime jsou jako stvořené pro všechny pány, kteří žijí aktivním životem. Jejich plastové pouzdro a tah jsou odolnější proti poškození, masívní pouzdro navíc dělá z tohoto modelu nepřehlédnutelný doplněk. Ke stylovému vzhledu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 7. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hodinky Bentime 005-YP16693-02

700 Kč
  • Popis zboží
Hodinky z dílny značky Bentime jsou jako stvořené pro všechny pány, kteří žijí aktivním životem. Jejich plastové pouzdro a tah jsou odolnější proti poškození, masívní pouzdro navíc dělá z tohoto modelu nepřehlédnutelný doplněk. Ke stylovému vzhledu přispívají i výrazné oranžové detaily. Díky voděodolnosti až do 100 metrů si navíc nemusíte hodinky sundávat ani při plavání. Nejvíce ale rozhodně oceníte funkce, kterými hodinky disponují:
Plně automatický kalendář: systém naprogramovaný na několik desetiletí dopředu, díky kterému už nikdy nebudete muset řešit přestupné roky.
Stopky: klasické stopky, kterými si můžete změřit třeba dobu běhu nebo cvičení.
Odpočítávací stopky: počítají pozpátku po jedné vteřině.
Duální čas: umožňuje současné zobrazení druhého času. Ideální funkce pro všechny vášnivé cestovatele i ty, kdo mají někoho blízkého v zahraničí.
Elektrické podsvícenípo stisknutí tlačítka se displej rozzáří, uvidíte tak na něj i uprostřed noci.
Alarm: denní alarm, který vás upozorní každý den ve stejnou dobu, kterou si nastavíte. Na nastavený čas vás upozorní pípání.
Hodinový signál: každou hodinu zazní zvukový signál.
  • 1. 11. 2022, 7:48

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Kategorie