Zobrazit přihlášovací formulář

Realistické miminko Berenguer PANENKA 38cm

Administrace

Realistické miminko Berenguer PANENKA 38cm

1 240 Kč 1 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
KLUK = 1240,- HOLKA = 1250,- KLUK = Roztomilé realistické miminko -Hezké realistické miminko jako živé - chlapeček Honzík je vyrobený ve Španělsku firmou Berenguer. Jeho tělíčko je celé vyrobeno z vinylu a propracováno do všech detailů. Je dlouhý 38…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Realistické miminko Berenguer PANENKA 38cm

1 240 Kč
  • Popis zboží
KLUK = 1240,-
HOLKA = 1250,-

KLUK = Roztomilé realistické miminko -Hezké realistické miminko jako živé - chlapeček Honzík je vyrobený ve Španělsku firmou Berenguer. Jeho tělíčko je celé vyrobeno z vinylu a propracováno do všech detailů. Je dlouhý 38 cm. Je oblečen do pruhovaného pleteného overálku a čepičky.

Panenka od firmy Berenguer ze Španělska splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 2 let.


HOLKA = Roztomilé realistické miminko - holčička Klárka je vyrobené ve Španělsku firmou Berenguer. Její tělíčko je vyrobeno z vinylu a propracováno do všech detailů. Je dlouhé 38 cm. Holčička je oblečena do bílých vyšívaných šatiček a bačkůrek ze stejné látky. Na hlavě má velikou mašli. K panence patří také zajíček, chrastítko, dudlík a lahvička. Panenka má rodný list, který si můžete vyplnit dle svého.

Panenka od firmy Berenguer ze Španělska splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 2 let.

Panenky BERENGUER všeobecně = Realistická miminka značky Berenguer nabízíme v různých velikostech, malé i velké. Miminka mají akrylátová oči a nemají nalepené řasy, což se může zdát pro někoho nedostatek, pro jiného, kdo chce miminko například koupat, zase výhoda. Miminka mají své "Berenguer" výrazy a jsou jako živá. Některá miminka jsou zívají, plačící, mračící, šklebící a nebo vás jen tak pozorují. Některá miminka mají všité vlasy a to po celé hlavě. Při pohledu na nahé miminko bezpečně poznáte, kdo je kluk a kdo holka. Prostě mají všechny potřebné detaily.
  • 13. 5. 2021, 11:53

  • Zobrazení

    411

  • Oblíbené

    0

Kategorie