Zobrazit přihlášovací formulář

Chodítko a kočárek s autosedačkou MiniKiss 3v1 Smo

Administrace

Chodítko a kočárek s autosedačkou MiniKiss 3v1 Smo

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Chodítko a kočárek s autosedačkou 3v1 ze série MiniKiss od francouzského výrobce Smoby je vhodné pro všechny holčičky a jejich panenky od 12 měsíců. Multifunkční hračka v jemných barvách šedé, zelené, oranžové a bílé pomáhá dětem s prvními kroky jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chodítko a kočárek s autosedačkou MiniKiss 3v1 Smo

699 Kč
  • Popis zboží
Chodítko a kočárek s autosedačkou 3v1 ze série MiniKiss od francouzského výrobce Smoby je vhodné pro všechny holčičky a jejich panenky od 12 měsíců. Multifunkční hračka v jemných barvách šedé, zelené, oranžové a bílé pomáhá dětem s prvními kroky jako chodítko. Opírají se o něj, nabírají jistotu a snadno si osvojují správné pohyby. Díky tlačítkům na kolečkách s funkcí brzdění je zaručena jejich bezpečnost. Chodítko slouží i jako kočárek, do kterého je možné uložit panenku ve 2 polohách – díky otočnému sedadlu panenka sedí ve směru jízdy nebo obličejem k dítěti. Dítě se učí chodit a zároveň si hraje a komunikuje se svou panenkou.

Kočárek pro panenky má po bocích vyobrazeny veselé obrázky zvířátek a výborně ladí s panenkami ve zvířecích kostýmech z edice MiniKiss (zajíček, srneček, liška). Bezpečnostní pás ochrání panenku před vypadnutím ze sedadla. Ergonomická rukojeť je plně přizpůsobena pro malé dětské ručky. Odnímatelné sedadlo poslouží dětem jako praktická autosedačka, která se snadno přenáší, mohou si ji vzít spolu s panenkou na návštěvy a výlety. Výška hračky je 47 cm a její celkové rozměry jsou 50*45*47 cm. Panenka není součástí balení.

Hru s panenkami oblibuje mnoho dětí a zejména malé holčičky. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dětí. Péčí o panenky se hravým způsobem přibližují světu dospělých. Zlepšují si jemnou motoriku, manuální dovednosti a také komunikační a jazykové schopnosti při vymýšlení různých příběhů. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: zvířáka motiv

  • 15. 10. 2022, 8:26

  • Zobrazení

    409

  • Oblíbené

    0

Kategorie