Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky HVĚZDICE

Administrace

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky HVĚZDICE

309 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 67 Kč
Dámské pyžamo šortky Hvězdice. Dámské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Na světle šedém tričku je flitrová hvězdice a nápis See you Soon, tričko je na rukávech zakončeno tmavomodrým lemem se šedým proužkem, ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské pyžamo krátké rukávy šortky HVĚZDICE

309 Kč
  • Popis zboží
Dámské pyžamo šortky Hvězdice. Dámské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Na světle šedém tričku je flitrová hvězdice a nápis See you Soon, tričko je na rukávech zakončeno tmavomodrým lemem se šedým proužkem, ve stejném stylu jsou provedeny i tmavomodé kraťásky s šedým proužkem. Kraťasy jsou kratší, bez kapes, a v pase mají širší gumu. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní nošení, obzvlášť v horkých letních dnech.

Pyžamo bylo ušito ve velikostech S-XL 36-42.
Míry najdete na přiložené fotografii.

Postupně budou některé velikosti vyprodané. Které lze aktuálně objednat, zjistíte nejrychleji v našem e-shopu, když si tam vpravo do bílého políčka s lupou napíšete slovo HVĚZDICE a potvrdíte kliknutím na lupu. Nechcete-li se dívat do shopu, napište mi dotaz. Odpovím co možná nejdříve.
Objednávat můžete zde, nebo v e-shopu. Uděláte-li svou objednávku tam, najdete v balíčku malý dárek. V e-shopu najdete víc pyžam, než mám zde na MMB. Sem se vše nevejde.
V objednávkách zde uvádějte prosím kromě dodací adresy i tel. číslo. Urychlíte tím vyřízení Vaší objednávky. V případě potřeby Vám zavolám.

Pokyny pro údržbu:

- 70% bavlna, 30% polyester
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
- nečistit chemicky

Příjemné nakupování.
  • 16. 12. 2020, 20:14

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie