Zobrazit přihlášovací formulář

Pochromovaná mísicí baterie s odtokem k umyvadlu

Administrace

Pochromovaná mísicí baterie s odtokem k umyvadlu

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
...funkce studeného startu zabraňuje zbytečnému plýtvání teplou vodou+šetří energii. Pokud páku zdvihnete přímo vzhůru, pustíte jen studenou vodu.Tato funkce zabraňuje možnosti posunutí páky přímo doprava.Teplá voda se spustí při posunutí páky doleva.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pochromovaná mísicí baterie s odtokem k umyvadlu

899 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
...funkce studeného startu zabraňuje zbytečnému plýtvání teplou vodou+šetří energii. Pokud páku zdvihnete přímo vzhůru, pustíte jen studenou vodu.Tato funkce zabraňuje možnosti posunutí páky přímo doprava.Teplá voda se spustí při posunutí páky doleva. Teprve tehdy se spotřebovává teplá voda.Tuto odolnou mísicí baterii můžete používat řadu let. Tvrdé keramické disky odolají tření, které vzniká vždy, když se mění teplota vody. Pochromovaná mosaz tvoří velice pevný a odolný povrch, který se snadno čistí. NOVÉ, originálně balené zboží.Ihned k odeslání !
....................................................
Užitečné informace: Včetně odtokového ventilu. Včetně vodu a energii šetřícího perlátoru (5,7 l/min.) pro vysokotlaké systémy. Včetně propojovacích hadic s přípojkou 3/8 palce. Délka: 35 cm. Testováno a schváleno dle odpovídajících evropských standardů týkajících se mechaniky, kvality, bezpečnosti a hygieny. Max. teplota systému s horkou vodou: 80 °C. Umyvadlovou mísicí baterii můžete používat u vysokotlakých systémů. Byla testována a zvládne tlak max. 10 bar (1000 kPa). Doporučený pracovní tlak: 1 – 5 bar (100 kPa – 500 kPa). Pokud si nevíte rady s instalací, kontaktujte odborníka. Instalace by měla proběhnout v souladu s platnými místními předpisy, které se týkají staveb a instalatérství. Hodí se k umyvadlům Ikea a standardním umyvadlům od ostatních výrobců. Nabízíme náhradní díly, které prodlouží životnost vašeho výrobku. Balení obsahuje nástroj, který umožňuje snadnou instalaci mísicí baterie.
....................................................
Návod na údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem a jemným neabrazivním prostředkem na mytí nádobí. Nikdy nepoužívejte na čištění písek, drátěnku nebo prostředek, který rozpouští vápník, je kyselý nebo obsahuje alkohol či hrubé složky.
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Výška: 10 cm

  • 2. 1. 2020, 11:01

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

TYRKYS koupelnová předložka 50x80 cm

Kategorie