Zobrazit přihlášovací formulář

Shnuggle vanička se stojánkem / růžová opěrka

Administrace

Shnuggle vanička se stojánkem / růžová opěrka

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vanička britské značky Shnuggle dopřeje Vám i Vašemu maličkému pohodné a bezpečné koupání. Díky důmyslnému tvaru ponechává vanička rodičům při mytí obě ruce volné, protože jejich miminko je bezpečně a pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku. Koupání tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Shnuggle vanička se stojánkem / růžová opěrka

1 000 Kč
  • Popis zboží
Vanička britské značky Shnuggle dopřeje Vám i Vašemu maličkému pohodné a bezpečné koupání.
Díky důmyslnému tvaru ponechává vanička rodičům při mytí obě ruce volné, protože jejich miminko je bezpečně a pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku. Koupání tak zvládnete mnohem snadněji.
Vanička je určena pro děti od narození do jednoho roku. Miminka do 6 měsíců mají ve vaničce díky zádové opěrce a speciální zarážce na dně Bum Bump™ maximální podporu. Děti starší půl roku pak mohou ve vaničce pohodlně sedět. Měkká zádová opěrka poskytne Vašemu děťátku pohodlí a jistotu. Vanička má navíc kompaktní rozměry pro snadné skladování a přenášení. Na vykoupání Vašeho drobečka postačí pouhé 2 litry vody. Pro maximální stabilitu je vanička vybavena gumovými nožičkami. Vaničku můžete postavit na stůl nebo ji umístit do Shnuggle stojanu na vaničku.
Všechny výrobky značky Shnuggle spojuje design, bezpečnost a funkčnost. Jejím cílem je usnadnit život rodičům s malými dětmi..
Rozměry: 60 x 39 x 36 cm (délka x šířka x výška)
Nabízíme včetně stojánku. Stojánek lze složit na plocho.
Po 1 dítěti, super stav.
Osobní odběr - Česká Třebová.
  • 1. 12. 2019, 22:40

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie