Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek z pravých minerálů Andělské křídlo

Administrace

Náramek z pravých minerálů Andělské křídlo

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásný náramek z minerálů Andělské křídlo. Minerály - černý obsidián, růženín, ametyst fialový, modrá rondelka, andělské křídlo kov. Obvod na velikost ruky 16-18 cm. Velikost minerálů 8 mm. (č.7) Účinky obsidiánu: Zlepšuje příjem vitamínů A a D.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 1. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek z pravých minerálů Andělské křídlo

249 Kč
  • Popis zboží
Krásný náramek z minerálů Andělské křídlo. Minerály - černý obsidián, růženín, ametyst fialový, modrá rondelka, andělské křídlo kov. Obvod na velikost ruky 16-18 cm. Velikost minerálů 8 mm. (č.7)

Účinky obsidiánu: Zlepšuje příjem vitamínů A a D. Zlepšuje periferní prokrvení a pomáhá při chladných končetinách. Rozpouští na buněčné úrovni energetické blokády v důsledku šoku. Podporuje hojení řezných rán.

Účinky ametystu: Čistí pleť při akné, kopřivce a vyrážkách, při lupence a bradavicích. Pomáhá při onemocněních dýchacích cest a plic, zejména v počátečních fázích nachlazení. Tiší bolesti, předchází bolestem hlavy. Podporuje činnost střev a pomáhá při poruchách činností střevní flóry.

Účinky růženínu: Růženín bývá nasazovaný při onemocnění pohlavních orgánů, zejména varlat či dělohy, při neplodnosti a nechuti k sexu; předchází srdečním záchvatům a působí na cirkulaci krve, napravuje zúžené cévy a léčí onemocnění krve; zmírňuje cévní zápaly a trombózu; harmonizuje srdeční rytmus a posilňuje srdce; při nedostatečné funkci mléčných žláz podporuje tělesný vývoj u dětí; pomáhá při chronické nespavosti.
  • 19. 2. 2021, 6:57

  • Zobrazení

    134

  • Oblíbené

    0

Kategorie