Zobrazit přihlášovací formulář

Detoa Pyramida šašek

Administrace

Detoa Pyramida šašek

162 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pyramida šašek podporuje motoriku Vašich dětí. Výrobek je vhodný od 1 roku a je zdravotně nezávadný. Dřevěná hračka splňuje všechny normy EU. Rozměr: 6,5x6,5x17,5 cm Věk: 1+ Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 10. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Detoa Pyramida šašek

162 Kč
  • Popis zboží
Pyramida šašek podporuje motoriku Vašich dětí. Výrobek je vhodný od 1 roku a je zdravotně nezávadný. Dřevěná hračka splňuje všechny normy EU.

Rozměr: 6,5x6,5x17,5 cm
Věk: 1+

Tyto české dřevěné hračky jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se těží v horských oblastech střední Evropy. Pro barvení se používají pouze kvalitní, certifikované a ekologické barvy a laky, které vyhovují normě EN 71 a nezatěžují životní prostředí. Protože jsou hračky určeny převážně nejmenším dětem, je technologickému procesu a kompletaci věnována zvlášť vysoká pozornost, která zaručuje stálou a vysokou kvalitu výrobků.

Dřevěné hračky firmy Detoa se řadí mezi nejkvalitnější a nejestetičtější dřevěné hračky, které jsou v současnosti na evropském a tuzemském trhu k dostání. Nákupem hraček povedete své děti k rozvoji motorických schopností, estetickému cítění a kladnému vztahu k přírodnímu materiálu - dřevu. K hračkám Detoa se vracejí již několikáté generace. Prarodiče, rodiče - všichni vyrůstali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.
  • 4. 12. 2019, 11:36

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie