Zobrazit přihlášovací formulář

Sprchový gel a pěna Kakao a jahody , 500 ml

Administrace

Sprchový gel a pěna Kakao a jahody , 500 ml

160 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 99 Kč
Luxusní sprchový gel a pěna , velký objem - 500 ml. Nádherně voní, vyrobeno v : ITALY ( Lombardia ) Významná milánská společnost RUDY PROFUMI byla založena v roce 1920 . Její zakladatel Spiridione Calabrese byl prvním italským výrobcem kosmetických…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sprchový gel a pěna Kakao a jahody , 500 ml

160 Kč
  • Popis zboží
Luxusní sprchový gel a pěna , velký objem - 500 ml. Nádherně voní, vyrobeno v : ITALY ( Lombardia )

Významná milánská společnost RUDY PROFUMI byla založena v roce 1920 .
Její zakladatel Spiridione Calabrese byl prvním italským výrobcem kosmetických přípravků, který se zabýval tím, jak smíchat a fixovat barvu do rtěnek (v té době se skládaly z prášků lisovaných olejem, prodávaných v malých plechovkách).
Mnoho známých firem přišlo do domu tohoto geniálního gentlemana koupit si rtěnku a prodávat ji pod svou vlastní tovární značkou. Toto byl jeho úspěch - získal titul Commendatore del Lavoro (doslovně Knight Commander of Industry) - od malé rodinné dílny až po průmyslovou společnost a značku RUDY PROFUMI. Tato značka byla použita pro luxusní výrobky, zatímco méně nákladné zboží, které bylo prodáváno v obchodních domech a obchodech s luxusním zbožím, bylo označeno jako UBERY.
RUDY PROFUMI se brzy dostalo do popředí, a to díky spravedlivému podílu na rozhlasových reklamách a známém sloganu "Tajemství pohledu, který okouzluje", který se také objevil v nejprestižnějších dámských časopisech té doby a v intervalových reklamách v kině.
První parfémy se objevily koncem třicátých let, včetně "Preludio Romantico", který byl propagován sloganem "Vůně, která připomína vůni, která vám nevadí".
  • 13. 5. 2020, 19:21

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie