Zobrazit přihlášovací formulář

Klasicka kytara 4/4 Admira Malaga 87- set/os.od.

Administrace

Klasicka kytara 4/4 Admira Malaga 87- set/os.od.

3 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Nabízim zánovní, nepoužívanou, starší klasickou kytaru 4/4, vrchní deska: masivní cedr, tělo: sapelli, hmatník: mongoy. Bez strun. S ochranným polstrovaným pouzdrem, stojánkem na nohu a stojánkem na kytaru. PC kompletu 10000,- kč Historie toho…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Klasicka kytara 4/4 Admira Malaga 87- set/os.od.

3 999 Kč
  • Popis zboží
Nabízim zánovní, nepoužívanou, starší klasickou kytaru 4/4, vrchní deska: masivní cedr, tělo: sapelli, hmatník: mongoy. Bez strun. S ochranným polstrovaným pouzdrem, stojánkem na nohu a stojánkem na kytaru.
PC kompletu 10000,- kč
Historie toho španělského výrobce se začala psát v roce 1944 a je překvapivě spojena se jménem německého zakladatele Enrique Keller Fritsche. Enrique Keller S.A. sídlí v severní části španělska, ve městě Zarautz, v bezprostřední blízkosti hranic s Francií, což zajišťuje velice dobrou komunikaci se zbytkem Evropy. Díky vysoké kvalitě zpracování, dané i přísnými podmínkami pro výrobce uvnitř EU, je značka Admira, i přes záplavu korejských a čínských nástrojů, velice dobře konkurence schopná a to jak v Evropě samotné, tak i po celém světě, s důrazem na španělsky mluvící regiony. V nabídce, pokrývající potřeby jak začátečníků a studentů, tak opravdových profesionálů, nalezneme až neuvěřitelně široké spektrum modelů, včetně těch apmlifikovaných, využívajících snímače a předzesilovače Shadow a Fishman.
  • 14. 4. 2020, 23:06

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    1

Kategorie