Zobrazit přihlášovací formulář

Láhev na pití TOP MODEL růžová s obrázky, 500 ml

Administrace

Láhev na pití TOP MODEL růžová s obrázky, 500 ml

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Růžová s obrázky, 500 ml - dětská plastová láhev na pití značky Top Model. Zdravotně nezávadná dětská láhev značky Top Model ideální do školních batohů a aktovek. Praktická a odolná láhev s velkým plnícím otvorem pro snadné vymytí. Tato dětská láhev…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Láhev na pití TOP MODEL růžová s obrázky, 500 ml

229 Kč
  • Popis zboží
Růžová s obrázky, 500 ml - dětská plastová láhev na pití značky Top Model.
Zdravotně nezávadná dětská láhev značky Top Model ideální do školních batohů a aktovek. Praktická a odolná láhev s velkým plnícím otvorem pro snadné vymytí. Tato dětská láhev neuvolňuje žádné nežádoucí látky a je odolnější proti mechanickému poškození.

Speciální uzávěr umožní snadné otevírání i pro ty nejmenší. Vnitřní vrstva zachovává chuťové a aromatické vlastnosti nápoje. Láhev má dlouhou životnost a nízkou hmotnost.
Použití: před prvním použití láhev i uzávěr vypláchněte teplou vodou se saponátem a pro vyčištění použijte jemný kartáček. Pro zachování potisku, doporučujeme pouze mytí v ruce. Všechny díly nechte oschnout. Láhev naplňte maximálně 2-3 cm pod okrajem. Po naplnění víčko pevně utáhněte. Láhev nevystavujte extrémním teplotám, neplňte vroucí vodou a nepoužívejte v mikrovlnné troubě.

Obsah láhve: 500 ml.
Barva: fialová.
Vhodné pro děti od 3 let.
  • 10. 1. 2021, 23:28

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Kategorie