Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty/kopačky Adidas F30 TRX FG Sprintweb

Administrace

Sportovní boty/kopačky Adidas F30 TRX FG Sprintweb

269 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Super stav, uvedená velikost FR 29, UK 11K , US 11 1/2K , JP 175 , CHN 175 , vkládám do 28, délka vnitřní stélky cca 18cm.. TRAXION je specifický profil podrážky, který zajišťuje, aby na nohu nebyl vyvíjen příliš velký tlak a umožňuje lepší odraz, změnu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty/kopačky Adidas F30 TRX FG Sprintweb

269 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, uvedená velikost FR 29, UK 11K , US 11 1/2K , JP 175 , CHN 175 , vkládám do 28, délka vnitřní stélky cca 18cm..
TRAXION je specifický profil podrážky, který zajišťuje, aby na nohu nebyl vyvíjen příliš velký tlak a umožňuje lepší odraz, změnu směru i brzdění.
Traxion podešev
TRAXION představuje speciální vzhled podešve, na níž jsou rozmístěné jednotlivé gripy (výstupky) maximalizující záběr do všech stran, na chodidlo a celou nohu při tom není vyvíjen velký tlak. Boty Adidas s technologií TRAXION využijete zejména v terénu a na přírodních plochách nebo i na kluzkém povrchu.
Obuv TRAXION zajistí, aby Vám noha nepodkluzovala, zároveň Vás podrží při rychlém změnu směru a zlepší odraz při předozadních pohybech. Proto podešev TRAXION najdete téměř u všech druhů outdoorové obuvi, vybraných druhů běžecké obuvi pro běh v přírodě a samozřejmě hlavně u kopaček. Fotbal se hraje na různých typech povrchu, proto Adidas na tuto skutečnost reaguje nabídkou různých designů podrážky TRAXION, které jsou vhodné na různé povrchy.

FG Firm Ground - kopačky Adidas s označením FG jsou primárně určené na pevný přírodní travnatý povrch. Podešev FG je nejvyužívanějším a nejkupovanějším typem kopaček. Podešev FG poskytuje ideální záběr na pevném a měkčím povrchu přírodní trávy.
  • 14. 3. 2024, 0:15

  • Zobrazení

    1 192

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Zlaté lodičky / společenské boty / střevíčky
Podvozek s kolečky na dívčí brusle Tempisch 2v1 34
Luxusní černé dámské boty Pertti Palmroth (Finsko)

Kategorie