Zobrazit přihlášovací formulář

Gore-tex zimní boty Primigi v záruce

Administrace

Gore-tex zimní boty Primigi v záruce

270 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 16. 12.
Doprava: od 0 Kč
Prodám dívčí zimní boty italské značky Primigi vel. 25. Membrána Gore-tex a po stranách přišitý jazyk zajišťuje nepromokavost. Materiál převažuje kůže, na jazyku a kolem kotníků textil. Jsou krásně ohebné, lehoučké, mají kulatou špičku (podívejte se na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Gore-tex zimní boty Primigi v záruce

270 Kč
  • Popis zboží
Prodám dívčí zimní boty italské značky Primigi vel. 25. Membrána Gore-tex a po stranách přišitý jazyk zajišťuje nepromokavost. Materiál převažuje kůže, na jazyku a kolem kotníků textil. Jsou krásně ohebné, lehoučké, mají kulatou špičku (podívejte se na foto stélky). Boty jsou v pěkném stavu, jen podrážka na patách a špičkách trochu ošoupaná z odrážedla (posuďte sami na fotografiích). Nošené střídavě s celoročníma. Pravidelně jsme ošetřovali speciální impregnací. Nejsou okopané ani zašpiněné. Barvu výrobce uvádí navy, je skoro černá, v kombinaci s pěknými růžovými detaily. Velké množství reflexních prvků. Padnou normální a širší nožce. Stélka 160×63 mm. Měřidlem Plus12 jsem naměřila rovněž 160 mm. Pohodlně se obouvají. Suché zipy jsou v pořádku. V záruce do září 2020.
Podívejte se na mé další inzeráty, prodávám i další botičky a jiné věci po dětech. Možnost vyzkoušení botiček po dohodě. Osobní předání, nebo balík (pošta, zásilkovna). Dodám v originální krabici.
  • Značka

    PRIMIGI

  • Velikost

    25

  • Rozměry

    Stélka 160×63 mm, vel. 25.

  • 3. 12. 2019, 10:51

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie