Zobrazit přihlášovací formulář

Školní sada batoh aktovka Jak vycvičit draka /Set

Administrace

Školní sada batoh aktovka Jak vycvičit draka /Set

1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
Školní set pro prvňáčka s motivem Jak vycvičit draka. Set obsahuje školní batoh Premium, sáček na cvičky a nenaplněný jednopatrový penál. Batoh: Školní batoh z řady Premium vaše dítě spolehlivě doprovodí do 1. i 2. třídy. Dokonale barevně sladěný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní sada batoh aktovka Jak vycvičit draka /Set

1 899 Kč
  • Popis zboží
Školní set pro prvňáčka s motivem Jak vycvičit draka.


Set obsahuje školní batoh Premium, sáček na cvičky a nenaplněný jednopatrový penál.

Batoh: Školní batoh z řady Premium vaše dítě spolehlivě doprovodí do 1. i 2. třídy. Dokonale barevně sladěný design, stabilní pevné dno a pohodlné nošení proměňují tuto aktovku v bezva kamaráda, díky kterému bude život ve škole příjemnější.

Rozměry: 350 x 310 x 180 mm Objem: 20 l Nosnost: 8 kg Nízká hmotnost: ˂ 1 100 g

Přátelskou školní aktovku si zamilujete na první pohled: má anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, nastavitelné popruhy (ramenní a hrudní) a díky vnitřní výztuze perfektně drží tvar. Pevné dno s nožkami zabraňuje jak ušpinění zvenku, tak protečení čehokoliv, co se vylije uvnitř. Na předním díle najdete praktickou kapsu na svačinu a po stranách dvě větší kapsy na zip. Jistě oceníte také přezku pro bezpečné zavírání a reflexní prvky.

Vnitřní uspořádání batohu odpovídá přesně potřebám prvňáků a druháků: do prostorné hlavní komory snadno naskládáte všechny potřebné školní pomůcky, vejde se jich sem až 8 kg. Oddělená přihrádka pomáhá udržovat pořádek a na spodní straně víka si váš malý školák může vypsat jmenovku nebo rozvrh hodin.

Batohy řady Premium jsou certifikovány státní zkušebnou.



Sáček: Školní sáček na cvičky vyrobený z kvalitního materiálu. Sáček se uzavírá stažením šňůrek. Vhodný jak do školy, tak na sport a další volnočasové aktivity dětí.



Penál: Jednopatrový školní penál s jednou chlopní, prázdný. Gumová poutka k uchycení psacích potřeb. Na vnitřní chlopni je průhledná fólie pro rozvrh hodin.
  • Rozměry

    Barva: Sada 02

  • 26. 3. 2020, 17:14

  • Zobrazení

    72

  • Oblíbené

    0

Kategorie