Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherná luxusní halenka Bottega - M - super stav

Administrace

Nádherná luxusní halenka Bottega - M - super stav

900 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nabízím tuto svou milovanou luxusní košili od Bottega :-) Náročný luxusní originální kousek pro designové labužníky :-) Nikdy jsem jinou takovou na nikom neviděla, je fakt kouzelná. Vhodná jak pro elegantní tak pro sexy divokej korzárskej look, stačí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherná luxusní halenka Bottega - M - super stav

900 Kč
Koupit
Nabízím tuto svou milovanou luxusní košili od Bottega :-) Náročný luxusní originální kousek pro designové labužníky :-) Nikdy jsem jinou takovou na nikom neviděla, je fakt kouzelná. Vhodná jak pro elegantní tak pro sexy divokej korzárskej look, stačí vhodně nakombinovat. Krásně se ladí se sukněmi i s džínami. Po dětech jsem už ale hodně přibrala a nevypadám v ní už dobře, chce to pěknou figurku, tak pouštím ač nerada dál... Zapínání na 6 knoflíků, ostatní knoflíčky jsou našité dekorativně.

Kombinace více velmi kvalitních drahých materiálů, tělo košile a límec je z plátýnka, boky jsou z velmi pružného svisle vroubkovaného materiálu, dole je našitý průsvitný jakoby krepovitý volánek, touto látkou je pošita i potištěná horní část halenky, což je velmi působivé. Pas zdůrazňuje jakoby tkalounová paspulka, která zdobí v užším provedení i ramena. Konce rukávů ozdobené krásným knoflíčkem a obšity krajkovou bordurou.

Vel. vhodná pro M+L, řiďte se ale rozměry, měřím a popisuju vždy velmi pečlivě a to v klidu až v nenásilném napnutí, abyste věděly, kam až pohodlně povolí.. Délka od ramene v nejdelším místě je 59 cm po okraj látky a 63 cm po okraj toho průsvitného krepovitého volánku. Průramky 47-55 cm, v pase 37-46 cm. Rukáv od krku cca 69 cm, od ramenního švu cca 60 cm, vnitřní rukáv 43 cm + krajka.

Barva je taková šedo-kamenná, batikovaná, potisk je takový olivově khaki zeleno-šedý, prosvítá skrz šedou krepovitou průsvitnou látku do šeda, těžko se to popisuje, je prostě do šeda :-)

Stav - novou halenku nečekejte, nosila jsem ji hodně a moc ráda, je ale v krásném stavu bez vady, jen se mi ji podařilo lehce poznamenat na rukávě při žehlení (viz posl. foto), není to ale okaté, já to neřešila.

Tip: bude super např. i k těm parádním džínovým harémkám Desigual kt. vidíte
  • 25. 12. 2023, 10:07

  • Zobrazení

    314

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

zajímavě řešená volánková vestička vel 32/34-36/38
Romantická halenka Camaieu - XL - super stav
Nádherný top s výšivkami - 38/40 - TOP STAV !!!
SUPER COOL top s potiskem vel.38 TOP STAV

Kategorie