Zobrazit přihlášovací formulář

Ergobag Prime set batoh penál desky Zig Zag

Administrace

Ergobag Prime set batoh penál desky Zig Zag

3 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Školní set Ergobag Prime pro školáka od výšky 110 cm do 150 cm. Set se skládá ze tří dílů batoh, vybavený penál, sportovní pytel. Třídílný školní set Ergobag Prime pro školáky od výšky dítěte od 110 cm do 150 cm. Školní set se skládá: •batoh Ergobag…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ergobag Prime set batoh penál desky Zig Zag

3 990 Kč
  • Popis zboží
Školní set Ergobag Prime pro školáka od výšky 110 cm do 150 cm. Set se skládá ze tří dílů batoh, vybavený penál, sportovní pytel.
Třídílný školní set Ergobag Prime pro školáky od výšky dítěte od 110 cm do 150 cm.
Školní set se skládá:
•batoh Ergobag Prime
•penál - plně vybavený - stačí dokoupit jen pero pro praváka či leváka nebo, které doporučí paní učitelka:-)
•desky na sešity
POPIS BATOHU:
Jednokomorový batoh, hlavní komora rozdělena pomocí polstrované přepážky, kterou lze vyjmout a použít batoh i na výlet nebo cestu k babičce. V zadní části batohu je přepážka z látky např. na zasunutí desek. Na přední vnitřní straně je síťovaná kapsička na drobnosti, klíče atp. Stažení hlavní kapsy pomocí systému s kompresním efektem (přenese váhu zátěže na zadní stranu batohu).
Klopa batohu je vypolstrovaná a zapíná se na magnetický klip - jednoduchý systém zapnutí. V zadní části klopy menší kapsa na zip - bezpečná - otevírá se ze zadní strany batohu - na průkaz, klíče, drobnosti. Na vnitřní straně klopy jmenovka na zapsání jména, telefonu.
Přední kapsa na zip je určena na svačinu a nápojovou lahev 0,5 litru - 0,7 litru /zkoušena Zdravá lahev/. Speciální polstrovaný úchyt, zabrání "putování" láhve v kapse.
Prodyšná polstrovaná záda, které lze nastavit dle výšky dítěte od 110 – 150 cm, polstrované nastavitelné zádové popruhy, které lze v horní části dotáhnout. Hrudní pás lze výškově nastavit dle potřeby dítěte. Bederní polstrovaný pás, který zajistí, že váha „nákladu“ v batohu se přenese z ramen až 30% na pánev a nezatěžují se při nošení jen ramena.
Dno batohu je z pevného materiálu opatřeno plastovými nožkami. Batoh krásně stojí, nepřepadává dopředu ani dozadu.
Školní batoh Ergobag je opatřen reflexními plochami vpředu i po stranác
  • 14. 11. 2019, 15:11

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie