Zobrazit přihlášovací formulář

N*O*V*É Zimní lyžařské kalhoty-oteplováky vel. 56

Administrace

N*O*V*É Zimní lyžařské kalhoty-oteplováky vel. 56

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 3. 1.
Doprava: od 80 Kč
Izolace 3M Thinsulate Insulation, 2 kapsy, nohavice dole zipy + uvnitř s ochranou proti sněhu, uvedená velikost EUR 56, délka 114,5cm, od rozkroku 81cm, stehno 38cm, boky 63,5cm, pas 51-53cm, možnost regulace, barva černá.. Izolace 3M Thinsulate je teplá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N*O*V*É Zimní lyžařské kalhoty-oteplováky vel. 56

299 Kč
  • Popis zboží
Izolace 3M Thinsulate Insulation, 2 kapsy, nohavice dole zipy + uvnitř s ochranou proti sněhu, uvedená velikost EUR 56, délka 114,5cm, od rozkroku 81cm, stehno 38cm, boky 63,5cm, pas 51-53cm, možnost regulace, barva černá..
Izolace 3M Thinsulate je teplá, ale lehká, tenká, prodyšná a antialergení. Pomáhá zachytit a udržet tělesné teplo a zároveň dovoluje úniku vlhkosti. Hydrofobní vlákna jsou speciálně navrženy tak, aby byly odolné proti vodě a udržely nás v teple. Otevírá se nám zcela nový svět tepla a pohodlí! Tato technologie zvýší Váš tepelný komfort a nenechá Vás zmrznout.
Izolace Thinsulate insulation pracuje na principu zachycování molekul vzduchu mezi vámi a venkovním prostředí. Čím více vzduchu zachytí, tím lépe izoluje. Lepší izolace je navíc dosaženo díky speciálním mikrovláknům, která jsou mnohem jemnější než jiná vlákna a zachytí více vzduchu na menším prostoru. Tato izolace je téměř dvakrát teplejší než pěna, plsť nebo běžné vlákno.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI
3M Thinsulate je takřka synonymem pro efektivní řešení proti chladu. V oblečení s touto technologií budete v teple i při opravdu nízkých teplotách, a zima vám tak nezabrání v dosažení nových zážitků.
HŘEJIVOST
LEHKOST
ODVOD VLHKOSTI
Specifická výroba Thinsulate insulation dokáže efektivně udržet vaše tělesné teplo a přitom odvádět přebytečnou vlhkost.
Thinsulate insulation je jednou z nejlehčích syntetických izolací na trhu. Při své lehkosti je přitom výjimečně silná a skutečně efektivně vás ochrání před zimou.
  • Značka

    CRIVIT

  • Velikost

    56

  • Rozměry

    *soukromý prodej

  • 26. 12. 2019, 12:39

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie