Zobrazit přihlášovací formulář

R/C NIKKO MARVEL SPIDERMAN VYSTŘELUJE PAVUČINU

Administrace

R/C NIKKO MARVEL SPIDERMAN VYSTŘELUJE PAVUČINU

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 95 Kč
RC Marvel Hero Blaster - parádní autíčko na dálkové ovládání v licenci Spiderman. Vystřeluje pavučinu umístěnou na střeše autíčka, ovládané z ovladače. Hračka na baterie. Autko na dálkové ovládání, pro všechny malé závodníky, kteří milují dobrodružství…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

R/C NIKKO MARVEL SPIDERMAN VYSTŘELUJE PAVUČINU

699 Kč
  • Popis zboží
RC Marvel Hero Blaster - parádní autíčko na dálkové ovládání v licenci Spiderman. Vystřeluje pavučinu umístěnou na střeše autíčka, ovládané z ovladače. Hračka na baterie.

Autko na dálkové ovládání, pro všechny malé závodníky, kteří milují dobrodružství. Radio control model (RC) - Auto rádiem řízené. Auto na dálkové ovládání musí mít doma každý kluk! Je to dobrodružství a vzrušení z řízení auta, které je ale naprosto bezpečné a zdraví neškodné.

Toto vozidlo jezdí na kmitočtu 2,4GHz. U aut s touto frekvencí již nemusíte mít obavy, že by se prolínaly signály z více ovladčů. Frekvence 2,4GHz vám totiž umožní souběžnou jízdu až desíti aut, což se jistě hodí např. při pořádání závodů s kamarádem.

Spiderman (Pavoučí muž) - Jedno kousnutí radioaktivního pavouka změnilo Peteru Parkerovi život navždy, jelikož mu dalo nadlidskou sílu a úžasné schopnosti lezení po zdech. Nosí masku, která z něj učinila legendu, a bojuje se zlem všude, kde je potřeba hrdina, jakým je jedinečný Spider-Man!

Japonská společnost Nikko vznikla v roce 1958. Vyrábí produkty na nejvyšší úrovni kvality. Výrobky jsou testovány za extrémních podmínek. Vychutnejte si i vy zážitek z řízení Nikko RC aut.

Rozměry balení (š v h): 17 x 18 x 13cm
Rozměry dětské hračky (d): 17cm
Materiál: plast
Frekvence: 2,4GHz
Max. rychlost: 7 km/h
Baterie AUTO: 4xAA 1,5V (nejsou součástí)
Baterie DO: 3xAAA 1,5V(nejsou součástí)
Obsah balení: auto, dálkové ovládání
  • 25. 12. 2020, 22:55

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Kategorie