Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek růženín + avanturín + fluorit

Administrace

Náramek růženín + avanturín + fluorit

210 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
náramek z korálků růženínu (růžové), avanturínu (zelené) a fluoritu (světlé) navlečených na pružném vlasci Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravováni. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 8. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek růženín + avanturín + fluorit

210 Kč
  • Popis zboží
náramek z korálků růženínu (růžové), avanturínu (zelené) a fluoritu (světlé) navlečených na pružném vlasci

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravováni. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Dodává životní energii.

Zelený avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, pracuje s vědomou myslí, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, posiluje analytické schopnosti, urovnává zoufalství, depresi či vztek, zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení. Ruší škodlivé záření z počítačů.
  • Značka

    G LADY

  • Rozměry

    obvod 16 cm

  • 1. 3. 2022, 9:30

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Kategorie