Zobrazit přihlášovací formulář

GYMNIC Softgym Over ball 23 cm

Administrace

GYMNIC Softgym Over ball 23 cm

85 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Over ball je vhodný pro dechová cvičení, hrací míč nebo masážní míč. Má neklouzavý povrch. OverBall a Softgym Over jsou stejné výrobky, které se liší velikostí zátky a balením. Over Ball je dodáván v krabičce a má dlouhou zátku. Nehodí se jako cvičební…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 5. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

GYMNIC Softgym Over ball 23 cm

85 Kč
  • Popis zboží
Over ball je vhodný pro dechová cvičení, hrací míč nebo masážní míč. Má neklouzavý povrch. OverBall a Softgym Over jsou stejné výrobky, které se liší velikostí zátky a balením. Over Ball je dodáván v krabičce a má dlouhou zátku. Nehodí se jako cvičební míč. ZÁTKU V ŽADNÉM PŘÍPADĚ NEZKRACUJTE - POŠKODÍTE JI A VZDUCH BUDE UNIKAT!

SoftgymOver je dodáván v sáčku s krátkou zátkou. Je vhodný pro aerobní a rehabilitační cvičení. Výrobek italské firmy Ledraplastic je velice oblíbený a je nejvíce používaný malý cvičební míč. Míče jsou vyrobeny dle norem v EU, což zajišťuje garanci nezávadnosti materiálu. Je ideální cvičební pomůckou pro všechny věkové kategorie. Cviky najdete v publikaci Cvičení pro zdraví.

Průměr: hustit do 23 cm

Doporučená nosnost: 80 kg

Testovaná nosnost: max. 100 kg

Vhodné pro děti od 3 let - obsahuje zátku, aby neucházel vzduch. Obal není součástí výrobku. Odstraňte z dosahu dětí. V obou případech hrozí nebezpečí udušení.
  • 16. 10. 2019, 20:14

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie