Zobrazit přihlášovací formulář

BRANKA S PLACHTOU JC 183

Administrace

BRANKA S PLACHTOU JC 183

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Skládací fotbalová branka pro rekreační hraní pro děti, do školek, družin, pro malé fotbalisty k technickému tréninku atd. Branky jsou lehce přenosné. Branka je vyrobena z odolného plastu. Skládá se zasunutím tyčí do sebe. Je dodávána včetně sítě.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 5. 2019
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRANKA S PLACHTOU JC 183

1 590 Kč
  • Popis zboží
Skládací fotbalová branka pro rekreační hraní pro děti, do školek, družin, pro malé fotbalisty k technickému tréninku atd. Branky jsou lehce přenosné. Branka je vyrobena z odolného plastu. Skládá se zasunutím tyčí do sebe. Je dodávána včetně sítě. Fotbalová sít´ se ke konstrukci branky připevňuje pomocí oček v síti. Ke hře používejte gumové odlehčené nebo molitanové míče. Při použití nevhodného míče může dojít k mechanickému poškození branky. Set kopaná se skládá z branky, sítě, plachty s tréninkovými otvory a 6 háků na upevnění do země. Fotbalová branka je především vhodná pro venkovní použití na travnaté plochy.

Délka: 183 cm

Výška: 130 cm

Hloubka: 96 cm

Váha: 8 kg

Průměr trubky: 5,3 cm

Vhodné pro děti od 3 let. Obal není součástí výrobku - hrozí nebezpečí udušení. Odstraňte z dosahu dětí. Výrobek splňuje normu EN 71 - vyhovuje všem bezpečnostním směrnicím EU.
  • 16. 10. 2019, 20:55

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie