Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DUPLO 10906 TROPICKÝ OSTROV

Administrace

LEGO DUPLO 10906 TROPICKÝ OSTROV

1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 95 Kč
Podpořte emoční vývoj a rozvoj jemné motoriky svého batolete se sadou LEGO® DUPLO® Město 10906 Tropický ostrov. Objevujte svět zvířat během dobrodružství v džungli s pomocí kreativního hraní a zábavných funkcí! Součástí stavebnice je kladka, pomocí které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DUPLO 10906 TROPICKÝ OSTROV

1 099 Kč
  • Popis zboží
Podpořte emoční vývoj a rozvoj jemné motoriky svého batolete se sadou LEGO® DUPLO® Město 10906 Tropický ostrov. Objevujte svět zvířat během dobrodružství v džungli s pomocí kreativního hraní a zábavných funkcí! Součástí stavebnice je kladka, pomocí které můžete zvedat zásoby k domku na stromě. Také se dá otáčet mostem a hýbat s liánou, aby se na ní mohla houpat opice. Se spoustou pestrobarevných LEGO® DUPLO® zvířátek, pečovatelem, cestovatelem a jeho synem si v této velké a pestré DUPLO stavebnici váš předškolák může přehrávat nespočet příběhů a učit se o spoustě nových věcech.

Klíčové vlastnosti

LEGO® DUPLO® sada se zvířátky, která obsahuje tři DUPLO postavy: pečovatele, cestovatele a dítě, a navíc 6 figurek zvířat: dospělého slona a mládě, dospělého tygra a mládě, opici a tukana.
Tato zábavná vzdělávací stavebnice pro batolata obsahuje také domek na stromě v džungli s kladkovým systémem, dům pečovatele a otáčecí most.
Dílky doplňků zahrnují fotoaparát, banány, ananas a řadu rostlin z džungle.
Dům na stromě měří přes 27 cm na výšku, 26 cm na šířku a 12 cm do hloubky.
Dům pečovatele měří přes 19 cm na výšku, 13 cm na šířku a 10 cm do hloubky.
  • 14. 1. 2020, 23:22

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie