Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra Piatnik Zloděj z Bagdádu

Administrace

Společenská hra Piatnik Zloděj z Bagdádu

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Prodám hranou společenskou hru Zloděj z Bagdádu. Hra je hraná párkrát, je v super stavu, pouze se nám někam zatoulala 1 kartička - je zde dalších 109 karet, protože ničemu nevadí. Hra: Slunce pomalu zapadá a nad Bagdádem se stmívá. Stíny v uličkách se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra Piatnik Zloděj z Bagdádu

199 Kč
  • Popis zboží
Prodám hranou společenskou hru Zloděj z Bagdádu. Hra je hraná párkrát, je v super stavu, pouze se nám někam zatoulala 1 kartička - je zde dalších 109 karet, protože ničemu nevadí.

Hra: Slunce pomalu zapadá a nad Bagdádem se stmívá. Stíny v uličkách se prodlužují a počestní obyvatelé této pouštní metropole se chystají zavřít své stánky a jít domů. To je doba, kdy Ahmed a jeho kumpáni ožívají. Velmi dlouho a pečlivě střádali plány na dnešní noc! Ahmed se právě chystá ukrást z bohatých paláců truhly plné zlata a stát se tak ZLODĚJEM Z BAGDÁDU!

Cíl hry: hráči hrají se svou bandou zlodějů a strážců, kteří jsou s Ahmedem jedna ruka. Pomocí karet se zloději vkrádají do paláců, kde se snaží ukrást truhly s pokladem. Truhlice jsou ale těžké a tak je nutné shromáždit dostatek kumpánů, kteří poklad odnesou. Aby se zloději dostali do paláce přes nepřátelské hlídače, musí je uplatit. Který hráč shromáždí v paláci co nejdříve své zloděje a ukořistí truhly s pokladem?
Varianta hry: kdo rád taktizuje, může si zkusit následující variantu: Každý hráč rozmístí na začátku hry nejen své vlastní strážce, ale také dva neutrální strážce. Pořadí, ve kterém se rozmístí vlastní a neutrální strážci, si rozhodnou hráči sami mezi sebou. Další neutrální strážci se před paláce nerozestavují.

Původní cena 500,- Kč
  • 16. 10. 2019, 22:14

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie