Zobrazit přihlášovací formulář

Medical žíly a cévy

Administrace

Medical žíly a cévy

70 Kč 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Jedinečná kombinace rostlinných extraktů z plodu jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum) a z červených listů vinné révy (Vitis vinifera) příznivě působí na žilní a lymfatický systém. Hlavní účinnou složkou jsou přírodní látky escin a flavonoidy. Escin…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Medical žíly a cévy

70 Kč
  • Popis zboží
Jedinečná kombinace rostlinných extraktů z plodu jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum) a z červených listů vinné révy (Vitis vinifera) příznivě působí na žilní a lymfatický systém. Hlavní účinnou složkou jsou přírodní látky escin a flavonoidy. Escin působí proti zánětům a otokům, flavonoidy z vinné révy chrání cévy proti kornatění. Přidaný etanol a mentol urychlují vstřebávání účinných látek a omezují únavu.

Priessnitz Žíly a Cévy MEDICAL

zmírňuje potíže spojené s křečovými žilami a žilkami, snižuje bolest a otoky dolních končetinulevuje od pocitu těžkých a unavených nohouzvláčňuje a hydratuje kůži nohouzvyšuje odolnost končetin při praskání žilekzklidňuje trnoucí a citlivé končetinyaplikace je možná i v průběhu těhotenství a kojeníPoužití:

Podle potřeby naneste a jemně rozetřete na pokožku unavených a těžkých nohou.

Složení:

Escin získaný z plodu jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum), flavonoidy získané z červených listů vinné révy (Vitis vinifera), menthol, ethanol.

Upozornění:

Pouze k zevnímu použití. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Uchovávejte mimo dosah dětí.
125 ml. Úplně nové, nevhodný dárek.
  • 25. 2. 2020, 11:16

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie