Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

Administrace

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
** Onyx * Jaspis * Achát ** Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek s duší - náramky z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
** Onyx * Jaspis * Achát **

Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování, představivost a přitahuje štěstí. Srovnává a nastavuje čakry. Jaspis má pozitivní energii klidné a spolehlivé síly. Podporuje skromnost, nezištnost, chrání před zlobou a nenávistí. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energii těla. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang.

Onyx - Je kamenem dodávajícím sílu. Přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Pomáhá přijímat ponaučení z minulosti. Hojí staré lítosti a smutky. Ukotvuje těkavost, zvyšuje schopnost sebekontroly. Pomáhá dojít k uvážlivým rozhodnutím. Je vhodným pro osoby, „vznášející se v oblacích“. Nutí k disciplíně, pořádku, nalaďuje svého nositele směrem k vážnému. Onyx přináší nedocenitelný dar docházet k uvážlivým rozhodnutím.

Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající lásku a dodává odvahu k hledání nové. Pomáhá také při citovém zklamání. Je úžasným ochranným kamenem pro děti a také je vhodný pro osoby, které se špatně prosazují. Tento kámen je schopný konejšit a uklidňovat, funguje sice pomalu, ale poskytuje velikou sílu. Stabilizuje auru a přetváří negativní energie.
  • 23. 12. 2020, 9:23

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie