Zobrazit přihlášovací formulář

Pánský náramek z minerálních kamenů

Administrace

Pánský náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
** Jaspis * Lávový kámen ** Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánský náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
** Jaspis * Lávový kámen **

Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování, představivost a přitahuje štěstí. Srovnává a nastavuje čakry. Jaspis má pozitivní energii klidné a spolehlivé síly. Podporuje skromnost, nezištnost, chrání před zlobou a nenávistí. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energii těla. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang.

Lávový kámen - Uklidňuje emoce, přináší intenzivní energii a vitalitu do života svého nositele. Je to kámen znovuzrození, má silné uklidňující účinky, přináší stabilitu a uzemnění. Navrací radost a důvěru v život, přináší sílu, energii, důvěru, ochranu.
  • 3. 7. 2020, 22:56

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie