Zobrazit přihlášovací formulář

PLECHOVKA POKÉMON CHARIZARD GX

Administrace

PLECHOVKA POKÉMON CHARIZARD GX

455 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 95 Kč
Pokémon Hidden Fates Charizard-GX Tin je plechová krabička, ve které naleznete nejen Booster balíčky speciální edice Hidden Fates, ale také foilovou promo kartu s Pokémonem Charizard-GX, která zatím nevyšla nikde jinde! Chybět nebude ani kód do online hry…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PLECHOVKA POKÉMON CHARIZARD GX

455 Kč
  • Popis zboží
Pokémon Hidden Fates Charizard-GX Tin je plechová krabička, ve které naleznete nejen Booster balíčky speciální edice Hidden Fates, ale také foilovou promo kartu s Pokémonem Charizard-GX, která zatím nevyšla nikde jinde! Chybět nebude ani kód do online hry. Vše je uloženo ve stylové plechové krabičce, která může sloužit jako parádní úschova karet, žetonů nebo nejrůznějších drobností.

Ovládněte moc silného Pokémona-GX v Pokémon Hidden Fates Charizard-GX Tin! Oblíbený Pokémon Charizard z první generace je zpět a tentokrát na své unikátní foilové GX kartě, která zatím nebyla nikdy vydána. Přidejte si do sbírky unikátní GX kartu a rozšiřte svoji sbírku o další karty ze speciální edice Hidden Fates. Vše uloženo v parádní plechové krabičce pro ty nejlepší Pokémon trenéry!

Pokémon Window Tin je plechová ilustrovaná krabička, která hráčům nabízí 4 boostery, speciální online kód a foilovou kartu vybraného Pokémona-GX. Vše je v ní uloženo a můžete ji použít jako úložiště na vaše karty Pokémon nebo cokoliv budete chtít. Navíc jde o velmi pěkný Pokémoní dárek.

Pokémon sada Hidden Fates je další speciální edice do karetní hry Pokémon. Jednotlivé doplňkové Booster balíčky lze získat pouze v jednotlivých balení Hidden Fates. V edici narazíte na spousty známých karet z posledních Sun and Moon sérií a těšit se můžete také na návrat oblíbených Shiny Pokémonů. Pokud budete mít opravdové štěstí, můžete takto rozbalit dokonce Shiny Charizarda-GX nebo Shiny Mewtwo-GX! Tak neváhejte, Shiny Pokémoni čekají právě na vás! Pokémon Booster z edice Hidden Fates je základní doplňkový balíček karetní hry Pokémon, který nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty. V každém je 10 náhodných karet z vybrané edice, kdy jedna z nich je vzácná.
  • 29. 10. 2019, 21:17

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie