Zobrazit přihlášovací formulář

SIMBA NEW BORN PANENKA CHLAPEČEK 43CM

Administrace

SIMBA NEW BORN PANENKA CHLAPEČEK 43CM

649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Panenka New Born Baby s plastovým tělíčkem, funkce pije a čůrá. Velikost panenky 43 cm. Součástí dudlík, nočník, plena, talířek s příborem a hrníček. Panenky zaručeně potěší naprostou většinu malých holčiček. Kterou holčičku by nebavila hra s panenkami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SIMBA NEW BORN PANENKA CHLAPEČEK 43CM

649 Kč
  • Popis zboží
Panenka New Born Baby s plastovým tělíčkem, funkce pije a čůrá. Velikost panenky 43 cm. Součástí dudlík, nočník, plena, talířek s příborem a hrníček.

Panenky zaručeně potěší naprostou většinu malých holčiček. Kterou holčičku by nebavila hra s panenkami? Převlékání, sehrávání scének nebo aranžování domečku pro panenky je přeci zábava! Panenka je dárek, který udělá radost každé malé slečně, princezně nebo mamince. Panenky se vyrábějí v různých variantách (Barbie, princezny, víly, miminka, panenky s nejrůznějšími funkcemi atd.) Pro nejmenší děti jsou vhodné látkové panenky nebo panenky s látkovým tělíčkem a plastovou hlavičkou a končetinami.

Snaží se vám vaše ratolest neustále pomáhat s mladším sourozencem? Vyzkoušejte Panenku Simba New Born Baby Chlapeček. Je to interaktivní hračka, která vaše dítě zabaví, navíc může krmit a přebalovat svoje miminko společně s vámi. Tělíčko panenky je vyrobeno z plastu, proto ani pobryndání nepředstavuje žádný problém a panenku lehce omyjete. Panenka Simba New Born Baby Chlapeček dokáže pít nebo čůrat, proto představuje pro děti skutečné miminko.
  • 18. 11. 2019, 21:17

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie