Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská bunda Calvin Klein S

Administrace

Dámská bunda Calvin Klein S

2 999 Kč 3 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Černá bunda Calvin Klein S - Černá. Bunda je černá se stříbrnými doplňky, na všech zipech je logo Calvin Klein. Bunda má ve předu 2 funkční kapsy na zip a 2 vnitřní kapsy bez zipu a 1 vnitřní kapsu na zip. Kapuce se stojákem, přední díl na zip, má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská bunda Calvin Klein S

2 999 Kč
  • Popis zboží
Černá bunda Calvin Klein S - Černá.
Bunda je černá se stříbrnými doplňky, na všech zipech je logo Calvin Klein. Bunda má ve předu 2 funkční kapsy na zip a 2 vnitřní kapsy bez zipu a 1 vnitřní kapsu na zip. Kapuce se stojákem, přední díl na zip, má zajímavé prošití, které zdůrazní a lépe vytvaruje postavu. Na levé paži je značka CK.

Výplň bundy - DUPONT SORONA - vlákno vytvořené z obnovitelných zdrojů, se zřetelem na životní prostředí, vysoká výhřevnost i izolační vlastnosti i za vlhkého počasí a také nízká hmotnost. Tento materiál se používá hlavně při výrobě sportovního oblečení.

Míry:
S - Míry: délka bundy - 62 cm, šířka průramky 2 x 49 cm, šířka pas 2 x 41 cm, šířka spodního lemu 2 x 51 cm, délka rukávu od krku 73 cm, délka rukávu od ramene 63 cm..

Bunda se dá využít celoročně, dá se pohodlně zabalit do pytlíku, vhodná pro cestování, je lehoučká, nadýchaná ale přitom zahřeje.
  • 20. 9. 2020, 7:26

  • Zobrazení

    137

  • Oblíbené

    0

Kategorie